Πετράλωνα: Αποκλειστικά στο Star o άνθρωπος που αποκάλυψε τη φρίκη

«Η υπόθεση καθυστέρησε να βγει στο φως γιατί οι γονείς ήταν τέρατα»

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τη φρίκη των Πετραλώνων, όπως την περιγράφουν δύο αδέρφια, που κατήγγειλαν τον πατέρα τους για συστηματική σεξουαλική κακοποίηση και τη μητέρα τους για συνέργεια.

Η υπόθεση έγινε γνωστή στις Αρχές το 2018, όταν τα δύο αδέλφια – ηλικίας τότε 18 ετών το κορίτσι και 13 ετών το αγόρι – κατήγγειλαν τον πατέρα τους ότι τα βίαζε κατ’ εξακολούθηση και ότι τα προωθούσε σε φίλους του.

Πετράλωνα: Στο Άγιο Όρος ο 17χρονος μετά τις καταγγελίες βιασμού του

Το αγόρι είχε εκμυστηρευτεί σε έναν συγγραφέα όλα όσα βίωναν τα δύο αδέρφια στα χέρια του πατέρα τους.

Πέντε χρόνια μετά την πρώτη καταγγελία του 2017, τα αδέλφια εμφανίστηκαν ξανά στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων το 2022 και έκαναν μήνυση σε βάρος της μητέρας τους για συγκάλυψη της δράσης του πατέρα τους.

«Η υπόθεση καθυστέρησε να βγει στο φως γιατί οι γονείς ήταν τέρατα»

Ο πρώτος άνθρωπος που βοήθησε τα παιδιά από τα Πετράλωνα, που φέρεται ότι τα βίαζε ο πατέρας τους και συγγενείς τους, μίλησε στη Γεωργία Χάρδα για τη φρίκη.

Προφυλακίστηκε γνωστός συγγραφέας παιδικών βιβλίων για παιδική πορνογραφία

«Το γιατί έχει καθυστερήσει αυτή η υπόθεση βρίσκεται στο γεγονός ότι και οι δυο γονείς ήταν τέρατα», δηλώνει στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων.

«Για να το πούμε περιφραστικά, η μητέρα ήταν το γάντι που φορούσε ο πατέρας και οι υπόλοιποι, ώστε να μη μένουν τα δακτυλικά τους αποτυπώματα», εξηγεί.

Πετράλωνα: Είχε βιάσει τον γιο του μπροστά στη μητέρα του

Περιγράφοντας το τι είχε συμβεί τότε, είπε: «Το αγόρι τότε ήταν στην πέμπτη δημοτικού, με πάρα πολλά προβλήματα. Κάκιστος μαθητής. Πολύ γρήγορα, όμως, όταν μπήκα στο σπίτι – ο πατέρας έφυγε αυτοβούλως – το παιδί ανέκαμψε και, δόξα τω Θεώ, χαίρει άκρας διανοητικής και σωματικής υγείας πλέον».

«Μας παρατούσε στα χέρια του διεστραμμένου συζύγου της και πατέρα μας»

Σύμφωνα με τα αδέρφια η μητέρα γνώριζε τον εφιάλτη τους, αλλά συγκάλυπτε, όμως, όπως ισχυρίζονται, τον πατέρα τους.

Αποκλειστικό: Η μήνυση των δύο παιδιών για βιασμό από τον πατέρα τους

Στη μήνυσή τους αποκαλύπτουν ένα περιστατικό που προκαλεί ανατριχίλα: «Στο σπίτι βρισκόταν η μητέρα μας, όταν ο άντρας της μας καλούσε γυμνός, εμένα και τη Χ, να ξαπλώσουμε μαζί του. Όπως βρισκόταν εκεί, η μητέρα ήταν στο διάδρομο του σπιτιού, ενώ βίδωνε με το τρυπάνι κάτι στον τοίχο του διαδρόμου του σπιτιού και εγώ καθόμουν πίσω της κρατώντας κάποιες βίδες, ο άντρας της πλησίασε, μου έγνεψε, λύγισε τα γόνατα του και μού έκανε διείσδυση και εκείνη συνέχισε απτόητη την εργασία της».

Στη μήνυσή τους, τα δύο παιδιά αποκαλύπτουν ένα περιστατικό που προκαλεί ανατριχίλα, με τον πατέρα τους να κακοποιεί σεξουαλικά το ένα από αυτά μπροστά στην αδιάφορη μητέρα τους

Πετράλωνα: Ο πατέρας έκανε πάρτι και βίαζε τα τρία του παιδιά

«Η μητέρας μας, ήταν και είναι ένα άνθρωπος που δεν την ενδιέφεραν  τα παιδιά της. Το μόνο που την ενδιέφερε ήταν να έχει χρήματα, να κάνει τη ζωή της με διαφόρους συντρόφους και προκειμένου να μην την ενοχλούμε μας παρατούσε στα χέρια του διεστραμμένου συζύγου της και “πατέρα μας”», αναφέρουν.

Δικηγόρος παιδιών: Πέρασαν 13 μήνες για την πρώτη κατάθεση

«Είναι αδιανόητος χρόνος τα 5 χρόνια», είπε ο δικηγόρος των παιδιών, Σπύρος Χαριτάτος, μιλώντας στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star.

Πετράλωνα: Αδέλφια καταγγέλλουν τους γονείς τους για βιασμό

Όπως είπε η πρώτη κατάθεση από το αγόρι έγινε 13 μήνες μετά την πρώτη καταγγελία το 2017. «Στο μεσοδιάστημα είχε αντιμετωπίσει την κρίση, την πραγματογνωμοσύνη, την επιστημονική προσέγγισητων ειδικών παιδοψυχολόγων, που είχαν γνωματεύσει ότι το παιδί έχει όλη τη συμπτωματολογία, αλλά και την καθαρή σκέψη για να συμπεράνουμε ότι όσα περιγράφει είναι αληθή», είπε.

Υπάρχει προβληματισμός «που πρέπει να απαντηθεί» για το πώς κυκλοφορεί ελεύθερος τόσα χρόνια ο πατέρας με τέτοια σοβαρή κατηγορία να εκκρεμεί, είπεο ο δικηγόρος των παιδιών, Σπύρος Χαριτάτος

Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχει προβληματισμός «που πρέπει να απαντηθεί» για το πώς κυκλοφορεί ελεύθερος τόσα χρόνια ο πατέρας με τέτοια σοβαρή κατηγορία να εκκρεμεί.

«Έχουμε πλέον φτάσει τα 5 χρόνια αναμονή για ένα βούλευμα σχετικά με το εάν θα μπει στο αρχείο η υπόθεση ή εάν θα φτάσει στο ακροατήριο», σημείωσε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top