Πετράλωνα: Αδέλφια καταγγέλλουν τους γονείς τους για βιασμό

Υποστηρίζουν ότι ο πατέρας τα εξέδιδε σε φίλους του

Δύο αδέλφια κατήγγειλαν στις Αρχές ότι πριν από 10 χρόνια είχαν πέσει θύματα των αρρωστημένων ορέξεων των γονέων τους / Βίντεο Ερτ

Την απόλυτη φρίκη ζούσαν δύο αδέλφια στα Πετράλωνα. Τα δύο παιδιά βρήκαν τη δύναμη και κατήγγειλαν τους γονείς τους για σεξουαλική κακοποίηση.

Δύο αδέλφια, μια κοπέλα 22 ετών και ένα αγόρι 17 ετών κατήγγειλαν στις Αρχές ότι πριν από 10 χρόνια είχαν πέσει θύματα των αρρωστημένων ορέξεων των γονέων τους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η Ερτ, η καταγγελία αφορά σε σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκαν από τον πατέρα τους και στη συγκάλυψη εκ μέρους της μητέρας τους.

Ο εφιάλτης τους, όμως, δε σταμάτησε εκεί. Ο πατέρας, σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται τα αδέλφια, όχι μόνο ασελγούσε στα ίδια του τα παιδιά, αλλά φέρεται να τα προωθούσε και σε φίλους του.

Το 7χρονο τότε αγόρι είχε βρει τη δύναμη και αποκάλυψε σε έναν εκπαιδευτικό όλα όσα βίωνε ο ίδιος και η αδελφή του και κινήθηκαν δικαστικά.

Ακόμα, τα δύο αδέλφια φέρεται να είχαν κάνει ξανά μήνυση το 2018 σε βάρος του πατέρα, η οποία είχε προχωρήσει σε προκαταρκτική εξέταση αλλά δεν υπήρξε συνέχεια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top