Πετράλωνα: Στο Άγιο Όρος ο 17χρονος μετά τις καταγγελίες βιασμού του

Τι λέει ο συγγραφέας που τον έσωσε από τον εφιάλτη

Ο άνθρωπος που αποκάλυψε όσα βίωσαν τα αδέλφια στα Πετράλωνα μίλησε για τον εφιάλτη των παιδιών - Open

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης δύο ανήλικων παιδιών από τον ίδιο τους τον πατέρα στα Πετράλωνα. Τα δύο αδέλφια υπέβαλαν μήνυση εναντίον της μητέρας τους, κατηγορώντας την ότι γνώριζε τα πάντα και συγκάλυπτε στον σύζυγό της, ενώ καταλυτικό ρόλο στο να πάει η υπόθεση στη δικαιοσύνη έπαιξε ένας συγγραφέας, γείτονας της οικογένειας, στον οποίο αποκάλυψε τα πάντα το 17χρονο σήμερα αγόρι. 

Αποκλειστικό: Η μήνυση των δύο παιδιών για βιασμό από τον πατέρα τους

Το παιδί του εξομολογήθηκε ότι από την ηλικία των επτά ετών βιαζόταν συστηματικά από τον πατέρα του, τον θείο του και από άλλα άτομα του περιβάλλοντος του σε πάρτι οργίων που οργάνωνε εκείνος, ενώ βιντεοσκοπούσαν και τους βιασμούς. Αποκάλυψε, επίσης, ότι είχε βιαστεί μπροστά στη μητέρα του, χωρίς εκείνη να κάνει τίποτα για να το αποτρέψει. 

Μετά τη μήνυση το αγόρι πήγε για τρία χρόνια στο Άγιο Όρος - LiveNews Mega

Το 2017 το αγόρι και η αδελφή του υπέβαλαν μήνυση εναντίον του πατέρα. Τότε, όπως μετέδωσε το Mega, ο συγγραφέας, με τη σύμφωνη γνώμη της μητέρας αποφάσισε να μεταφερθεί το παιδί στο Άγιο Όρος. 

Πετράλωνα: Είχε βιάσει τον γιο του μπροστά στη μητέρα του

Εκεί φοίτησε στην Αθωνιάδα Σχολή και όσοι τον γνώρισαν είπαν ότι ήταν ένα πολύ καλό παιδί και καλός μαθητής. Το αγόρι παρέμεινε εκεί έως το 2020 και επέστρεψε στην Αθήνα με εισαγγελική εντολή, ώστε να έρθει σε κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με τον πατέρα του. 

Πετράλωνα: «Η μητέρα περιέγραφε με φυσικότητα τις φρικαλεότητες στο σπίτι της»

Ο συγγραφέας, ο οποίος προσπάθησε να βοηθήσει τα παιδιά και φιλοξενεί τον 17χρονο, μιλώντας στο Open, αποκάλυψε όλα όσα περνούσαν μέσα στο σπίτι τους. 

Πετράλωνα: Ο πατέρας έκανε πάρτι και βίαζε τα τρία του παιδιά

«Το παιδί το συνάντησα όταν ήταν εννιά στα δέκα. Αυτό ήταν το καλοκαίρι του 2015, αρχίζει η ουσιαστικά η επαφή που είχα με τα αδέρφια. Έναν χρόνο πριν από αυτό η μεγάλη αδερφή με τον αδερφό της περνούσαν από το καφενείο μιας φίλης μου, στο οποίο είμαι θαμώνας και η ίδια πρώτη, πριν από εμένα, είχε παρατηρήσει τις περίεργες συμπεριφορές αυτών των παιδιών. Από τη μία το ένα παιδί παρουσίαζε αντικοινωνικότητα ή επιθετικότητα, από την άλλη ο γιος εμφάνιζε μια ακραία φοβικότητα και μία διαρκή παρουσία σεξουαλικών εκφράσεων στην κινησιολογία του», είπε και πρόσθεσε:

«Κατά τα τέλη του καλοκαιριού το ’15, στις αρχές του φθινοπώρου, ερχόμαστε σε μία πιο κοντινή σχέση με τη μητέρα, επί της ουσίας εννοώ επαφή, πέραν του πελατειακού που είχε με την ιδιοκτήτρια του καφέ. Περίεργη συμπεριφορά, εξέθετε όσα συνέβαιναν στο σπίτι της, μιλούσε όλο και περισσότερο για τον σύζυγό της, για τον γιο της έβγαζε ακραία αρνητικά ζητήματα.

Πολύ πριν από αυτό, ένα έτος, περιφερόταν στην γειτονιά και διέδιδε ότι το παιδί έπαιρνε φάρμακα, κατανάλωνε διάφορες ουσίες όταν το άφηνε μόνο. Η αντίδραση της μητέρας σε ένα τέτοιο παιδί, ήταν να περιφέρεται στην γειτονιά, να πηγαίνει από φαρμακείο σε φαρμακείο, από καφέ σε καφέ, όπως και στην εν λόγω φίλη και να λέει ότι “του κάνω πλύση στομάχου, τον τρέχω στα νοσοκομεία και δεν μπορώ να τον ξαναπάω, γιατί του έχω κάνει ήδη δύο πλύσεις και μετά θα μου πάρουν την επιμέλεια”».

Πετράλωνα: Αδέλφια καταγγέλλουν τους γονείς τους για βιασμό

Ο ίδιος και η φίλη του πρότειναν στη μητέρα να βοηθήσουν τα παιδιά και να αναλάβουν τη μελέτη των δύο μεγαλύτερων. 

«Τον Γενάρη του ‘16, όταν μπήκα στο σπίτι αυτό, το πρώτο ήταν να αρχίσω να τακτοποιώ το δωμάτιο του παιδιού. Ήταν ένας σκουπιδότοπος, με τα ρούχα βρώμικα και ατημέλητα, τα δόντια του κατακίτρινα, τα χείλη του σκασμένα με πύον. Με τις κινήσεις αυτές που σας είπα, παράλληλα με αυτά τα οποία βλέπαμε στο παιδί, στα παιδιά, έχουμε και μια μητέρα να ανοίγεται σε εμάς όλο και περισσότερο και να λέει με απόλυτη φυσικότητα εκτρώματα τα οποία συνέβαιναν μέσα στο σπίτι της», είπε.

Οι δύο γονείς αρνούνται τα όσα τους κατηγορούν τα παιδιά τους, ενώ λόγω της καθυστέρησης των δικαστικών αρχών να δράσουν, στον πατέρα έχει μόνο απαγορευτεί να πλησιάζει τα παιδιά ενώ η μητέρα έχει τη γονική μέριμνα των δύο ανήλικων παιδιών, μέχρι να ενηλικιωθούν.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top