Αποκλειστικό: Η μήνυση των δύο παιδιών για βιασμό από τον πατέρα τους

«Ο πατέρας μου με βίαζε ομαδικά από την ηλικία των 7»

Σοκάρει η μήνυση που κατέθεσαν τα δύο αδέλφια από τα Πετράλωνα για βιασμό από τον πατέρας τους και συγκάλυψη από τη μητέρα τους / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Σοκ έχει προκαλέσει η μήνυση που κατέθεσαν δύο αδέρφια εναντίον της μητέρας τους στα Πετράλωνα. Την καταγγέλλουν ότι συγκάλυπτε τον πατέρα τους, ο οποίος, όπως ισχυριζονται, βίαζε το αγόρι και κακοποιούσε σεξουαλικά και το κορίτσι. Στη μήνυση, που έφερε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Τασούλα Παπανικολάου, περιγράφονται ασύλληπτες καταστάσεις με ομαδικούς βιασμούς και βιντεοσκοπήσεις.

Πετράλωνα: Είχε βιάσει τον γιο του μπροστά στη μητέρα του

Ο εφιάλτης των βιασμών και της κακοποίησης για τα δύο αδέρφια ξετυλίγεται μέσα στις 12 σελίδες της μήνυσης που κατέθεσαν εναντίον της μητέρας τους. Το κορίτσι, που σήμερα είναι 22 ετών, κατήγγειλε ότι από την ηλικία των 9 ετών και για τα επόμενα έξι χρόνια κακοποιούταν από τον πατέρα της και άλλα άτομα σχεδόν καθημερινά.

Πετράλωνα: Ο πατέρας έκανε πάρτι και βίαζε τα τρία του παιδιά

Όμως η περιγραφή του αδερφού της ήταν  ακόμα πιο σκληρή, καθώς κάνει λόγο για ομαδικό βιασμό σε βάρος του:

Από την ηλικία των 7 έχω βιώσει την σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα μου, από τον θείο μου, όπως και από άλλα 17 άτομα, Έλληνες και αλλοδαπούς που συμμετείχαν σε όργια, τα οποία ο ίδιος ο "πατέρας" μου διοργάνωνε και στα οποία, αφού με βίαζε πρώτα αυτός, εν συνεχεία με πέταγε στους άλλους συμμετέχοντες σε αυτά, προκειμένου να προβούν σε κάθε είδους κακοποίηση σεξουαλική και βιασμούς.

Πετράλωνα: «Μας παρατούσε στα χέρια του διεστραμμένου συζύγου και πατέρα μας»

Σύμφωνα με τα αδέρφια, η μητέρα γνώριζε τον εφιάλτη τους και συγκάλυπτε, όπως ισχυρίζονται. Στη μήνυσή τους αποκάλυψαν ένα περιστατικό που προκαλεί ανατριχίλα:

«Στο σπίτι βρισκόταν η μητέρα μας, όταν ο άντρας της μας καλούσε γυμνός, εμένα και τη Χ., να ξαπλώσουμε μαζί του. Όπως βρισκόταν εκεί, η μητέρα ήταν στον διάδρομο του σπιτιού, ενώ βίδωνε με το τρυπάνι κάτι στον τοίχο του διαδρόμου του σπιτιού και εγώ καθόμουν πίσω της κρατώντας κάποιες βίδες, ο άνδρας της πλησίασε, μου έγνεψε λύγισε τα γόνατα του και μού έκανε διείσδυση και εκείνη συνέχισε απτόητη την εργασία της», αναφέρεται στη μήνυση.

«Η μητέρας μας ήταν και είναι ένας άνθρωπος που δεν την ενδιέφεραν τα παιδιά της. Το μόνο που την ενδιέφερε ήταν να έχει χρήματα, να κάνει τη ζωή της με διάφορους συντρόφους και προκειμένου να μην την ενοχλούμε, μας παρατούσε στα χέρια του διεστραμμένου συζύγου της και "πατέρα μας"», προσθέτουν.

Πετράλωνα: «Βίαζαν τα παιδιά και τα βιντεοσκοπούσαν»

Στη μήνυση που έχουν καταθέσει τα δύο αδέλφια καταγγέλλεται επίσης ότι κατά τη διάρκεια των βιασμών του μεσαίου παιδιού, το παιδί είχε παρατηρήσει κάποιους ανθρώπους να το βιντεοσκοπούν.

«Στους χώρους που κακοποιούνταν είχαν δει και άλλα παιδιά να κακοποιούνται. Επίσης, καταγγέλλεται ότι έχουν πέσει στην αντίληψή τους φωτογραφίες άλλων παιδιών, μικρών σε ηλικία, που βρίσκονταν σε χώρους του πατέρα», ανέφερε η δικηγόρος της 22χρονης κόρης, Δήμητρα Πλαστήρα.

Πετράλωνα: Η αντίδραση της μητέρας στις αποκαλύψεις του γιου της για βιασμό

Τόσο το αγόρι, όσο και το κορίτσι, εμφάνιζαν περίεργη συμπεριφορά στη γειτονιά και στο σχολείο, με τις επιδόσεις τους να μην είναι καλές.

Ένας γείτονάς τους, συγγραφέας, προθυμοποιήθηκε να τα βοηθήσει στα μαθήματα τους. Η μητέρα τους δέχθηκε. Ο συγγραφέας κέρδισε την εμπιστοσύνη του αγοριού, το οποίο τού ανοίχτηκε και ξεδίπλωσε τον εφιάλτη. 

Όμως η μητέρα στις αποκαλύψεις έκανε την ανήξερη, όπως αναφέρεται. Η απάντησή της, όπως λέει το παιδί, σε όλα όσα είχε μάθει ήταν πως δε θα έπρεπε να ασχοληθούν με ό,τι έγινε, αλλά να προχωρήσουν μπροστά.

«Μία ημέρα μάλιστα, αφού, εγώ είχα ήδη αρχίσει να εκμυστηρεύομαι στον … τα βασανιστήρια μου, η μόνη αντίδραση της προς… και … ήταν να σχολιάσει χαζογελώντας: "Μήπως τα προκαλεί και ο Π. επειδή είναι όμορφος!"», αναφέρει το παιδί στη μήνυση.

Εντύπωση προκαλεί ότι παρά τη σοβαρότητά της, η υπόθεση έχει ανατεθεί σε Πταισματοδίκη.

Το αγόρι έχει καταφέρει να αναγνωρίσει περισσότερα από 15 άτομα που καταγγέλλει ότι το βίασαν στο όργιο του πατέρα του.

Πετράλωνα: «Ρεκόρ» καθυστερήσεων στην υπόθεση βιασμού των δύο αδελφών

Η υπόθεση αυτή σπάει κάθε «ρεκόρ» καθυστερήσεων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, όσο το μικρό παιδάκι υπέφερε, τόσο οι αστυνομικές όσο και οι δικαστικές αρχές κινούνταν με απίστευτη βραδύτητα. 

Ενδεικτικό είναι ότι μετά την καταγγελία του συγγραφέα που είχε σχέσεις με την οικογένεια, μεσολάβησε ένας χρόνος μέχρι να ξεκινήσουν οι καταθέσεις. 

Ο βιασμός έγινε το 2015 και έφτασε ήδη τον Σεπτέμβριο του 2018. «Έρχεται και ο ιατροδικαστής δικαίως να αναρωτηθεί πώς θα πιστοποιήσει βιασμό μετά από τόσο καιρό και κάνει μία έκθεση "ναι μεν αλλά"», υπογραμμίζει η δημοσιογράφος του Star.

Το τρένο της καθυστέρησης συνεχίστηκε μέχρι το Μάιο του 2021, τέσσερα ολόκληρα χρόνια μετά την πρώτη καταγγελία, οπότε και ο πατέρας απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος με όρο να μην πλησιάζει τα παιδιά.

Το πλέον εξοργιστικό, όμως, είναι πως πατέρας και μάνα εξακολουθούσαν να έχουν τη γονική μέριμνα όσο τα παιδιά ήταν ανήλικα. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top