Ξυλοδαρμός - Κυψέλη: 17χρονος έσπασε το σαγόνι σε 13χρονο

Συμμορίες ανηλίκων σκορπούν τον τρόμο σε γειτονιές της Αθήνας

Συμμορίες ανηλίκων σπέρνουν τον τρόμο στις γειτονιές της Αθήνας. Μια 15χρονη, μαζί με τον αδελφό της, ξυλοκοπήθηκαν στο Μπραχάμι, ενώ θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε κι ένας 13χρονος στην Κυψέλη, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Star και στον Βαγγέλη Γκούμα.

Αττική: Ανήλικοι «σπέρνουν» τον τρόμο με μαχαίρια και σιδερογροθιές

Συγκλονίζει η μαρτυρία ενός 13χρονου στον Βαγγέλη Γκούμα. Περιγράφει την άγρια επίθεση που δέχθηκε στη μέση του δρόμου στην Άνω Κυψέλη από έναν 17χρονο, ο οποίος χωρίς λόγο, με διπλή γροθιά, του προκάλεσε δύο σπασίματα στη κάτω γνάθο. 

Τι λέει ένα θύμα ξυλοδαρμού «Είχαν βγεί για να δείρουν κάποιον και βρήκαν εμένα. Ήταν πολύ ψηλότερος από εμένα, με πλησίασε και με θυμωμένο βλέμμα με χτύπησε»

Μετά από αναζητήσεις ο 17χρονος «νταής» συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Κυψέλης, ενώ μήνυση εναντίον του υπέβαλε ο πατέρας του 13χρονου. 

Άγιος Δημήτριος: Ξυλοκόπησαν μέχρι λιποθυμίας 15χρονη και τον αδερφό της 

Συμμορία ανήλικων κοριτσιών ξυλοκόπησε και έστειλε στο νοσοκομείο μια 15χρονη σε πάρκο στον Άγιο Δημήτριο.Ο άγριος ξυλοδαρμός της 15χρονης έγινε σε ένα τραπεζάκι του πινγκ-πονγκ στο πάρκο του Ασυρμάτου στο Μπραχάμι.

Κι όλα αυτό έγινε μπροστά σε δεκάδες ανηλίκους δεν μπήκαν στη μέση για να χωρίσουν πέντε ανήλικες που ξυλοκόπησαν μέχρι λιποθυμίας το άτυχο κορίτσι. 

«Πηγαίνει σε ψυχολόγο» - Συγκλονίζει μητέρα παιδιού που έπεσε θύμα επίθεσης

Ο αδερφός της έτρεξε να την βοηθήσει όμως ομάδα αγοριών χίμηξε και τον χτυπούσε ανελέητα, ενώ ένας απ΄αυτούς τον λήστεψε κιόλας, αρπάζοντας το ρολόι του. Από τις έρευνες συνελήφθησαν πέντε άτομα καθώς και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Δείτε εδώ ολόκληρο το Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top