Αττική: Ανήλικοι «σπέρνουν» τον τρόμο με μαχαίρια και σιδερογροθιές

Συγκλονίζουν οι γονείς των θυμάτων - Στον εισαγγελέα 2 ανήλικοι

Συμμορίες ανηλίκων με μαχαίρια και σιδερογροθιές «σπέρνουν» τον τρόμο στην Αττική και επιτίθενται σε συνομήλικούς τους - Συγκλονιστικές είναι οι περιγραφές των γονέων των θυμάτων  / Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων STAR

«Άγουρες» συμμορίες ανηλίκων με μαχαίρια και σιδερογροθιές σπέρνουν τον τρόμο σε περιοχές της Αττικής. Τα περιστατικά με ανήλικους που επιτίθενται σε συνομήλικούς τους για να πάρουν ένα κινητό ή μερικά ευρω παρουσιάζουν ραγδαία αύξηση και προκαλούν σοκ. 

Αποκλειστικό: Συμμορία ανηλίκων ξυλοκόπησε οδηγό ταξί

Οι καταθέσεις ψυχής των γονέων των θυμάτων που με φόβο περιγράφουν στον Αλέξανδρο Γύγο τον εφιάλτη που έζησαν τα παιδιά τους είναι συγκλονιστικές. Η μητέρα ανήλικου που είδε το παιδί της να αιμορραγεί αφού συνομήλικοι του, του κατάφεραν επτά μαχαιριές και συνέχισαν να τον χτυπούν ενώ ήταν αναίσθητος στο έδαφος για ένα βλέμμα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Του ρίξανε μία μαχαιριά στη μηριαία, στην καρωτίδα. Έξι μαχαιριές στην πλάτη, στα νεφρά. Τον ακινητοποιήσανε κι αρχίσαν να τον χτυπούν με μπουνιές, με γροθιές. Κινδύνευσε το παιδί θανάσιμα.»

Μεξικό: 13 νεκροί σε πυρά μεταξύ αστυνομικών και μέλη συμμοριών

Την ίδια ώρα, δύο ανήλικοι 12 και 14 ετών που πλησίασαν και λήστεψαν 15χρονο που περίμενε σε στάση λεωφορείου οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα. Υπενθυμίζεται ότι οι δυο ανήλικοι μετά που διέπραξαν τη ληστεία σε βάρος του 15χρονου επιβιβάστηκαν στο αστικό λεωφορείο της περιοχής με κατεύθυνση προς τη Γλυφάδα. Σημειώνεται ότι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν τους δύο ανήλικους λίγη ώρα αργότερα, αφού το θύμα είχε δώσει τη λεπτομερή περιγραφή του στους αστυνομικούς. 

Θεσσαλονίκη: Εξανάγκαζαν Μαθητές Να Κάνουν Ναρκωτικά

Αξίζει να αναφερθεί ότι ακόμα μία ληστεία σημειώθηκε στην περιοχή της Ηλιούπολης. Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν τον ένα ανήλικο, του οποίου στην κατοχή βρέθηκε μαχαίρι.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top