Βαρυμπόμπη: Παραδόθηκε ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον Γιάννη Μάρκου

Σε καταστολή ο επιχειρηματίας

Ο 26χρονος που μαχαίρωσε περισσότερες από 15 φορές τον γνωστό επιχειρηματία  παραδόθηκε στις Αρχές / Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Παραδόθηκε στις Αρχές ο 26χρονος που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου έξω από καντίνα στη Βαρυμπόμπη. «Δέχθηκε πάνω από 17 μαχαιριές, είναι σε καταστολή», είπε ο δικηγόρος του, Γιάννης Μαρακάκης.

Γιάννης Μάρκου: «Τον είδαμε μέσα στα αίματα» -Σοκάρει η περιγραφή φίλου του

Ο νεαρός προσήλθε λίγο πριν τη μια το μεσημέρι στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς μαζί με το δικηγόρο του, παραδόθηκε και συνελήφθη λόγω του εντάλματος που εκδόθησε εις βάρος του.

Ταυτοποίησαν τον 26χρονο που μαχαίρωσε τον Γιάννη Μάρκου

Ο 26χρονος κατηγορείται ότι επιτέθηκε με μαχαίρι και προκάλεσε 15 τραύματα στον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου, μετά από διαπληκτισμό τους έξω από καντίνα στη Βαρυμπόμπη.

Γιάννης Μάρκου

Ο Γιάννης Μάρκου βρίσκεται σε καταστολή στο νοσοκομεί, ωστόσο έχει διαφύγει τον κίνδυνο, σύμφωνα με τον δικηγόρο του / NDP Photo

Σημειώνεται ότι μετά την άγρια συμπλοκή, οι Αρχές είχαν συλλάβει έναν 19χρονο που βρισκόταν μαζί με τον 26χρονο κατηγορούμενο στα πλαίσια του αυτοφώρου. Ζήτησε προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του.

«Ο Γιάννης Μάρκου είναι σε καταστολή», λέει ο δικηγόρος του

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία, Γιάννης Μαρακάκης, υποστήριξε ότι ο εντολέας του δέχθηκε περισσότερες από 15 μαχαιριές και ότι αυτή τη στιγμή είναι σε καταστολή, ωστόσο διέφυγε τον κίνδυνο.

«Ήταν τελείως απρόκλητη η επίθεση του 26χρονου στον επιχειρηματία. Ακόμα και αυτός ο ήπιος διαπληκτισμός δεν έδωσε την εντύπωση σε κανένα ότι θα εξελιχτεί σε κάτι τέτοιο», είπε ο δικηγόρος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Οι Αρχές όταν διαπίστωσαν ότι μία ώρα πριν το περιστατικό βρίσκονταν ο καθένας με τις παρέες τους σε ένα άλλο κατάστημα, είναι πάρα πολύ λογικό να θέλουν να ερευνήσουν μήπως έχει συμβεί κάτι που να δικαιολογεί αυτή την επίθεση.

«Τα χτυπήματα αυτά, η συχνότητα και ο τρόπος τους, δείχνει ότι ο άνθρωπος αυτός ήθελε να τον σκοτώσει», πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης στον Γιάννη Μάρκου έξω από την καντίνα

Σε βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος απεικονίζεται ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου να καβγαδίζει στη καντίνα στη Βαρυμπόμπη, με τον 26χρονο ο οποίος τον μαχαίρωσε τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Ο επιχειρηματίας διακρίνεται στο βίντεο, με άσπρη μπλούζα και με μαύρη ο 26χρονος τα ξημερώματα της Παρασκευής 28 Οκτωβρίου.

Το επεισόδιο ξεκίνησε με σπρωξίματα ανάμεσα στους δυο, στον ανοικτό χώρο, μπροστά από το ταμείο της εν λόγω καντίνας.

Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση στον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου έξω από καντίνα στη Βαρυμπόμπη / Mega
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top