Γιάννης Μάρκου: «Τον είδαμε μέσα στα αίματα» -Σοκάρει η περιγραφή φίλου του

«Μάχη» για τη ζωή του δίνει ο επιχειρηματίας, μετά τις 15 μαχαιριές

Σοκαρισμένοι είναι οι φίλοι του επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι έξω από καντίνα στη Βαρυμπόμπη και νοσηλεύεται στην εντατική με βαριά τραύματα. «Τον είδαμε να έρχεται προς το μέρος μας, γεμάτος αίματα», λέει ένας από αυτούς.

Βαρυμπόμπη: Ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου δέχθηκε 15 μαχαιριές σε καντίνα

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο «Ιατρικό Κέντρο Αθηνών» στο Μαρούσι και έχοντας υποβληθή ήδη σε τρία χειρουργεία νοσηλεύεται ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου, ο οποίος δέχθηκε 15 μαχαιριές από νεαρό άνδρα, έξω από καντίνα στη Βαρυμπόμπη τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Γιάννης Μάρκου: «Τον είδαμε γεμάτο αίματα» - Σοκάρει η περιγραφή φίλου του

Την ίδια ώρα, αυτόπτης μάρτυρας και φίλος του μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ της επίθεσης.

Όπως είπε, όλα έγιναν πολύ ξαφνικά και από τη μια στιγμή στην άλλη, όταν οι δύο νεαροί άρχισαν να διαπληκτίζονται με τον επιχειρηματία και άλλους δύο άνδρες:

Γιάννης Μάρκου

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ο Γιάννης Μάρκου μετά την επίθεση με μαχαίρι και τα 15 χτυπήματα που δέχθηκε / Φωτογραφία αρχείου NDP

«Ακούγεται λίγο περίεργο αλλά όλα έγιναν μέσα σε ένα λεπτό, το πολύ. Περιμέναμε στη σειρά, μπήκε τελευταία στιγμή ο 25χρονος να πάει μπροστά και υπήρχε μία λεκτική αντιπαράθεση. Στην αρχή ήταν κάτι φυσιολογικό, στη συνέχεια αυτό γινόταν πιο έντονο, βγήκαν έξω από το μαγαζί, φτάσανε στο σημείο κοντά στον δρόμο και εκεί ξεκίνησε όλο αυτό και ούτε που το καταλάβαμε», ανέφερε αρχικά

Είδαμε τον Γιάννη να έρχεται προς το μέρος μας, γεμάτος αίματα. Έγινε σε κλάσματα του δευτερολέπτου η όλη επίθεση. Δεν γνωρίζονταν. Ήταν ένα ασήμαντο περιστατικό που οδήγησε σε αυτό. 

«Δε μπόρεσε κανένας να δώσει εξηγήσεις, είχαμε μείνει όλοι άναυδοι. Προφανώς ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Το μαχαίρι το κουβαλούσε πάνω του. Υπήρχε έντονη λεκτική επίθεση και το έβγαλε μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Απ' ό,τι καταλαβαίνουμε όλοι, δεν ήταν η πρώτη φορά που το κάνει», πρόσθεσε.

Πώς έγινε η συμπλοκή στη Βαρυμπόμπη με τον τραυματισμό του Γιάννη Μάρκου

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Παρασκευής της 28ης Οκτωβρίου. Ήταν γύρω στις 04:30 όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, δυο νεαροί ηλικίας 20 και 25 ετών άρχισαν να τσακώνονται για τη σειρά προτεραιότητας με τον Γιάννη Μάρκου και ακόμη δυο άνδρες.

Οι πέντε άνδρες άρχισαν να λογομαχούν έντονα, όταν ο 25χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και χτύπησε με αυτό 15 φορές τον επιχειρηματία. Έπειτα τράπηκε σε φυγή μαζί με τον 20χρονο φίλο του.

Η ασφάλεια Κηφισιάς συνέλαβε τον 20χρονο που μέχρι τώρα δεν έχει πει κάτι στους αστυνομικούς για το συμβάν, αλλά ούτε για το πού βρίσκεται ο 25χρονος φίλος του.

Για τον δράστη έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό οι Αρχές και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριά σωματική βλάβη. 

Ο Γιάννης Μάρκου είναι εισοδηματίας, ασχολείται με τις αγοροπωλησίες ακινήτων, ενώ διατηρούσε επί 12 χρόνια σχέση με το μοντέλο και παρουσιάστρια, Τζούλια Νόβα.

Γιάννης Μάρκου - Τζούλια Νόβα

Ο Γιάννης Μάρκου με τη Τζούλια Νόβα ήταν μαζί για 12 χρόνια / Φωτογραφία αρχείου NDP

Γιάννης Μάρκου - Τζούλια Νόβα 2

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top