Βαρυμπόμπη: Ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου δέχθηκε 15 μαχαιριές σε καντίνα

Έχει υποβληθεί σε τρία χειρουργεία - Ψάχνουν τον νεαρό που τον τραυμάτισε

Ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου δέχθηκε 15 μαχαιριές σε καντίνα στη Βαρυμπόμπη - Βίντεο  από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύται ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου, μετά από επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής έξω από καντίνα στη Βαρυμπόμπη. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Τουλάχιστον 15 μαχαιριές δέχθηκε ο γνωστός επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου από δύο νεαρούς, με την κατάσταση της υγείας του να παραμένει κρίσιμη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχει υποβληθεί σε τρία χειρουργεία, ενώ φέρεται το ένα χτύπημα από μαχαίρι να τον πέτυχε στη μηριαία αρτηρία.

Γιάννης Μάρκου

Σε τρία χειρουργεία έχει υποβληθεί ήδη ο Γιάννης Μάρκου / Φωτογραφία NDP 

Πώς έγινε η συμπλοκή στη Βαρυπόμπη με τον τραυματισμό του Γιάννη Μάρκου

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Παρασκευής της 28ης Οκτωβρίου. Ήταν γύρω στις 04:30 όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, δυο νεαροί ηλικίας 20 και 25 ετών άρχισαν να τσακώνονται για τη σειρά προτεραιότητας με τον Γιάννη Μάρκου και ακόμη δυο άνδρες.

Οι πέντε άνδρες άρχισαν να λογομαχούν έντονα, όταν ο 25χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και χτύπησε με αυτό 15 φορές τον επιχειρηματία. Έπειτα τράπηκε σε φυγή μαζί με τον 20χρονο φίλο του.

Η ασφάλεια Κηφισιάς συνέλαβε τον 20χρονο που μέχρι τώρα δεν έχει πει κάτι στους αστυνομικούς για το συμβάν, αλλά ούτε για το πού βρίσκεται ο 25χρονος φίλος του.

Για τον δράστη έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό οι Αρχές και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριά σωματική βλάβη. 

Ο Γιάννης Μάρκου είναι εισοδηματίας, ασχολείται με τις αγοροπωλησίες ακινήτων, ενώ διατηρούσε επί 12 χρόνια σχέση με το μοντέλο και παρουσιάστρια, Τζούλια Νόβα.

Γιάννης Μάρκου - Τζούλια Νόβα

Ο Γιάννης Μάρκου και η Τζούλια Νόβα σε παλαιότερες κοινές εμφανίσεις τους / Φωτογραφίες αρχείου NDP

Γιάννης Μάρκου - Τζούλια Νόβα 2
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top