Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με την εξαφάνιση ταξιτζή – Εθεάθη το ταξί στη Μεσσηνία

Είχε συλληφθεί για διακίνηση μεταναστών στο παρελθόν

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης οδηγού ταξί στη Θεσσαλονίκη. Ο 32χρονος έχει εξαφανιστεί εδώ και 15 μέρες χωρίς να έχει δώσει κανένα σημείο ζωής ενώ δεν έχει ούτε το ταξί. 

Όπως είπε ο ιδιοκτήτης του ταξί στο Mega, τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου μίλησε τελευταία φορά στον 32χρονο, ο οποίος του είπε ότι ήταν στην εφορία κι όταν τελείωνε θα πήγαινε στο γραφείο. 

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με οδηγό ταξί που αγνοείται εδώ και δέκα μέρες

Σύμφωνα με τον ίδιο, η συμπεριφορά του δεν είχε κινήσει καμία υποψία. Ήταν τυπικός στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, χωρίς να έχει δώσει κανένα δικαίωμα για αρνητικά σχόλια. 

Μάλιστα ο ιδιοκτήτης του ταξί ήταν εκείνος που δήλωσε την εξαφάνιση του οδηγού κι όχι η οικογένειά του. 

«Ξεκινήσαμε τον Ιούλιο, του έκανα επινοικίαση το ταξί στο όνομά του, κανονικά την ταμειακή, δουλεύαμε κανονικά, πρόβλημα δεν είχαμε. Σωστό το παιδί, νεαρός είναι, ελεύθερος. Κάποια στιγμή, πριν καμιά εικοσαριά μέρες δεν ήρθε στο γραφείο, που πηγαίνουμε κάθε Δευτέρα, λέμε κάτι έπαθε», είπε αρχικά ο ιδιοκτήτης του ταξί και συνέχισε:

«Πέρασε μία εβδομάδα, μετά πέρασε και η δεύτερη. Έδωσα σήμα στα παιδιά τη δεύτερη εβδομάδα, δεν τον είδαν πουθενά! Μετά από 11 ημέρες πήγα στην αστυνομία και δήλωσα εξαφάνιση οδηγού και αυτοκινήτου».

Στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης του ταξί υπέβαλε μήνυση για κλοπή και υπεξαίρεση, ώστε να βρεθεί ο οδηγός. 

Θεσσαλονίκη: Ο ταξιτζής είχε συλληφθεί για διακίνηση μεταναστών 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος οδηγός είχε συλληφθεί στο παρελθόν για παράνομη διακίνηση μεταναστών. 

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης αναγνώρισε το πρόσωπό του ανάμεσα σε φωτογραφίες που είχαν οι αστυνομικοί με σεσημασμένους της ΕΛ.ΑΣ.

Θεσσαλονίκη: Εθεάθη το ταξί στη Μεσσηνία

Η δικηγόρος του ιδιοκτήτη του ταξί, Ανθή Γκιουρτζίδη, μιλώντας στο ThessToday.gr, εξέφρασε τον φόβο μήπως ο 32χρονος οδηγός έχει εμπλακεί σε οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά. 

Πριν πέντε μέρες μάλιστα, όπως είπε, το ταξί εθεάθη στη Μεσσηνία. Συγκεκριμένα, το ταξί φαίνεται ότι βρισκόταν πριν από λίγες ημέρες στη συγκεκριμένη περιοχή, αλλά όχι ο οδηγός. 

Το όχημα εκεί το εντόπισε οδηγός ταξί, ο οποίος ενημέρωσε ότι πρόκειται για την ίδια μάρκα και έφερε τα ίδια χαρακτηριστικά με το όχημα που αγνοείται στη Θεσσαλονίκη, καθώς νωρίτερα είχαν ενημερωθεί όλα τα Ραδιοταξί.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από τον εξαφανισμένο ταξιτζή, για ημέρες δεν μπορούσαν να έρθουν σε επαφή ούτε με τον πατέρα του οδηγού, τον οποίον εντόπισαν χθες αστυνομικοί του Α.Τ. Αμπελοκήπων - Μενεμένης.

«Υπάρχουν από την πλευρά μας βάσιμοι φόβοι μήπως το ταξί ενεπλάκη σε οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά, οπότε μοιραία ως ιδιοκτήτης του ταξί ο κ. Σαχπάζης θα έχει τεράστια ευθύνη, από το απλό αυτοκινητιστικό μέχρι οποιαδήποτε άλλη παραβατική συμπεριφορά», ανέφερε η δικηγόρος του ιδιοκτήτη.

Η ίδια, παράλληλα, υπογράμμισε ότι «φυσικά, πάντοτε έχουμε στην πίσω άκρη του μυαλού μας μήπως ο ταξιτζής έχει πάθει κάτι».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top