Κολωνός: Στη φυλακή και ο 36χρονος εργαζόμενος σε νοσοκομείο

Η 12χρονη θα κληθεί να αναγνωρίσει τρεις άνδρες που εμφανίστηκαν στη ΓΑΔΑ

Κολωνός: Προφυλακιστέος Ο 36χρονος Εργαζόμενος Νοσοκομείου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό. Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών διέταξε την προσωρινή κράτηση του 36χρονου διοικητικού εργαζόμενου στο νοσοκομείο «Μεταξά», ο οποίος συνελήφθη ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση.

36χρονος Κολωνός

Ο 36χρονος, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό - Intimenews

Οι δικαστές με βούλευμά τους ήραν τη διαφωνία που προέκυψε μετά την απολογία του για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής, υπέρ του εισαγγελέα, ο οποίος είχε την άποψη ότι πρέπει να προφυλακιστεί σε αντίθεση με την ανακρίτρια που έκρινε πως τα στοιχεία δεν είναι επαρκή για να οδηγηθεί στη φυλακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κρίση των δικαστών βάρυνε η αναγνώριση του κατηγορούμενου από το κορίτσι με το οποίο φέρεται να ήρθε σε επαφή τον περασμένο Ιούλιο.

Ο 36χρονος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του,  θα μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Κολωνός: Η 12χρονη θα κληθεί να αναγνωρίσει τρία ακόμα πρόσωπα

Τις επόμενες μέρες η 12χρονη αναμένεται να δώσει μία ακόμα κατάθεση, την τέταρτη κατά σειρά, κατά τη διάρκεια της οποίας, σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» θα κληθεί να αναγνωρίσει τρεις άνδρες, οι οποίοι εμφανίστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και δήλωσαν ότι είχαν επικοινωνία μαζί της μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής. 

Κολωνός: Αίτημα για αποφυλάκιση κατέθεσε η μητέρα της 12χρονης

Πρόκειται για έναν 35χρονο, άνεργο, ελληνικής υπηκοότητας, ο οποίος εμφανίστηκε αυτοβούλως στις αρχές στις 13/10/22, για έναν 36χρονο ιδιωτικό υπάλληλο – φοιτητή, ο οποίος εμφανίστηκε στις 14/10/22 και για έναν 39χρονο επίσης ιδιωτικό υπάλληλο που εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ στις 16/10/22.

Ο πρώτος, σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ισχυρίστηκε ότι είχε συνομιλήσει με την 12χρονη μέσω της εφαρμογής και του είχε πει ότι είναι 17 ετών. Του ζήτησε να βρεθούν στα Σεπόλια έναντι αμοιβής, ύψους 70 ευρώ. Ο 35χρονος είπε ότι συνομίλησε με την ανήλικη στο Viber, ότι του έστειλε δύο φωτογραφίες, συμφώνησαν να βρεθούν μεσημεριανές ώρες στα Σεπόλια, αλλά τελικά φοβήθηκε, δεν πήγε στο ραντεβού και διέγραψε τα πάντα από το κινητό του. 

Ο δεύτερος άνδρας ισχυρίστηκε ότι χρησιμοποιούσε την εφαρμογή γνωριμιών από το 2016 και συνομίλησε τον Ιούλιο με το προφίλ που φέρεται να άνηκε στη 12χρονη. Ο άνθρωπος που διαχειριζόταν το προφίλ, του έστειλε μήνυμα να βρεθούν, του ζήτησε 70 ευρώ και να κλείσουν ραντεβού. Συνομίλησαν μέσω Viber, αντάλλαξαν φωτογραφίες και μίλησαν και τηλεφωνικά, όμως, όπως υποστήριξε ο 36χρονος δεν άκουσε ένα μικρό παιδί, αλλά μια νεαρή γυναίκα. Έδωσαν ραντεβού σε ένα στενό στο μετρό στα Σεπόλια και όταν εμφανίστηκε η 12χρονη στο ραντεβού, ο άνδρας, όπως είπε, έπαθε σοκ γιατί κατάλαβε ότι πρόκειται για ένα μικρό παιδί. Η μικρή του ζήτησε 70 ευρώ, εκείνος την ρώτησε τι τα ήθελε και του απάντησε ότι ήθελε να τα πάει στο σπίτι της. Ο 36χρονος όπως υποστηρίζει δεν της έδωσε τίποτα κι έφυγε αμέσως από το σημείο. 

Τέλος ο τρίτος άνδρας υποστήριξε ότι χρησιμοποιεί την εφαρμογή τους τελευταίους τρεις μήνες. Συνομίλησε με τη 12χρονη, κατάλαβε ότι πρόκειται για μικρό παιδί και, όπως είπε, κάλεσε αμέσως την αστυνομία.   
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top