Κολωνός: Αίτημα για αποφυλάκιση κατέθεσε η μητέρα της 12χρονης

«Θέλω να βρίσκομαι κοντά στα παιδιά μου»

Κολωνός: Κι Άλλος Άνδρας Παρουσιάστηκε Στη ΓΑΔΑ

Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε η μητέρα της 12χρονης, η οποία βιαζόταν κι εκδιδόταν στον Κολωνό

Η 37χρονη κατέθεσε το αίτημα μέσω της δικηγόρου της, Α. Ταραχοπούλου, καθώς θεωρεί ότι τα στοιχεία που υπάρχουν εις βάρος της είναι ελλιπή.

Η υπεράσπισή της υποστηρίζει ότι τα στοιχεία δεν είναι τέτοια που μπορούν  να κρατήσουν προσωρινά στη φυλακή τη μητέρα και επιθυμεί να την αφήσει ελεύθερη προκειμένου να βρίσκεται δίπλα στα παιδιά της και να είναι υπεύθυνη για τη φροντίδα τους.

Την ίδια ώρα, αναβολή για τον Φεβρουάριο πήρε η δίκη του πατέρα της 12χρονης, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών, λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισής του. Ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο.

Κολωνός: Εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ 39χρονος που συνομιλούσε με τη 12χρονη

Παράλληλα, ένας ακόμα άνδρας προσήλθε σήμερα αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ κι ανέφερε ότι είχε συνομιλήσει με ένα προφίλ, το οποίο φέρεται να είναι της 12χρονης

Πρόκειται για έναν 39χρονο, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι το κορίτσι του είπε ότι είναι 17 ετών. 

53χρονος Κολωνος

Ο άνδρας έχει ταυτοποιηθεί. Κατέθεσε το κινητό του τηλέφωνο και αφέθηκε ελεύθερος. 

Κολωνός: Νέα κατάθεση σύντομα της 12χρονης

«Κλειδί» για περαιτέρω εξελίξεις θεωρείται από τους αξιωματικούς της υποδιεύθυνσης ανηλίκων η νέα κατάθεση, τέταρτη κατά σειρά, που αναμένεται να δώσει η 12χρονη. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν έχει αποφασιστεί ακόμη ο χρόνος, πιθανόν να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, αλλά ούτε και το μέρος, καθώς μπορεί να γίνει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, παρουσία παιδοψυχολόγου.

Σε κάθε περίπτωση πάντως εκτιμάται πως η νέα αυτή κατάθεση θα ανοίξει τον δρόμο για την έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης, αφού το κορίτσι θα κληθεί να αναγνωρίσει και νέα πρόσωπα, με τα οποία συναντήθηκε μετά τα ραντεβού που της έκλεινε ο 53χρονος. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top