Κολωνός: Αλλάζει κελί και συγκρατούμενο ο 53χρονος

Στριμώχτηκε στις φυλακές - Κοιμήθηκε σε αυτοσχέδιο κρεβάτι

53χρονος / Φωτογραφία από Ελληνική Αστυνομία

Αλλάζει κελί και θα έχει νέο συγκρατούμενο στις φυλακές των Γρεβενών ο 53χρονος, ο οποίος μάλιστα κοιμήθηκε σε αυτοσχέδιο κρεβάτι στο κελί του πριν δύο ημέρες, όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Ο 53χρονος στριμώχτηκε πριν από δύο βράδια στο κελί του, όπου αρχικά είχε μόνο ένα συγκρατούμενο, τον δράκο της Ξάνθης, ωστόσο μεταφέρθηκαν ακόμα δύο άτομα στον χώρο, αν και υπήρχαν μόνο τρία κρεβάτια, ένα μονό και μια κουκέτα, με αποτέλεσμα ο 53χρονος να κοιμηθεί σε ένα στρώμα.

Ο 53χρονος, πάντως, παραμένει στην τέταρτη πτέρυγα και θα συγκατοικήσει με ένα ακόμα άτομο που έχει διαπράξει βιασμούς. Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος προαυλίζεται κανονικά και είναι αθόρυθος μέσα στη φυλακή, εικόνα που έρχεται σε αντίθεση με την κοινωνική ζωή του πριν τον εγκλεισμό του, καθώς ήταν ιδιαίτερα κοινωνικός. 

Αξίζει να αναφερθεί το γεγονός ότι δεν έχει δεχτεί επισκεπτήριο από τον δικηγόρο του, ενώ η επικοινωνία του με τον έξω κόσμο περιορίζεται στους γονείς του και την αδελφή του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει με την πρώην σύζυγό του και το γιο του, ωστόσο εκείνοι του το «έκλεισαν», καθώς δε θέλουν να τον «ακούνε».

Κολωνός: Έρευνα για βιασμούς στη 12χρονη από τον Ιούνιο του 2021

Ο 53χρονος παρακολουθεί ανελλιπώς τηλεόραση και όσα αποκαλύπτονται σχετικά με τη δράση του κι επιμένει να υποδεικνύει ως υπεύθυνη τη μητέρα της 12χρονης, στις ελάχιστες συζητήσεις που κάνει με συγκρατούμενούς του. 

Κολωνός: Επιχειρηματίες, δικηγόροι, σεφ και μηχανικοί στη λίστα της φρίκης

Υπενθυμίζεται ότι στη φυλακή έχει οδηγηθεί ακόμα ένας κατηγορούμενος για την υπόθεση βιασμού του παιδιού, ο οποίος βρίσκεται σε καραντίνα και αναμένεται να μεταφερθεί στο κελί του. 

"Δείτε ολοκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star"

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top