Κολωνός: Έρευνα για βιασμούς στη 12χρονη από τον Ιούνιο του 2021

Νέα στοιχεία για τα «πακιστανικά κινητά» και τη λίστα των υπόπτων

53χρονος

«Βουτιά» στο παρελθόν του 53χρονου τόσο στο σκέλος που αφορά στις μαρτυρίες όσο κυρίως και σε ό,τι έχει να κάνει με ηλεκτρονικά ίχνη από επαφές, αναρτήσεις, επικοινωνίες, ακόμα και τραπεζικά εμβάσματα, κάνουν οι αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βεντάλια των ερευνών ανοίγει και πηγαίνει πολύ πριν τον Απρίλιο του 2022, όπως αρχικά εκτιμήθηκε πως ξεκίνησε το μαρτύριο της 12χρονης.

Κολωνός: Επιχειρηματίες, δικηγόροι, σεφ και μηχανικοί στη λίστα της φρίκης

Τα δύο κινητά που κάποιοι έδωσαν στη 12χρονη μαθήτρια ενεργοποιήθηκαν τον Ιούνιο του 2021, γεγονός που ερμηνεύεται ότι εκείνη είναι πιθανότατα η κομβική ημερομηνία που το κοριτσάκι έμπλεξε στα κυκλώματα των παιδόφιλων.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων διαπίστωσαν ότι οι δύο κάρτες SIM που είχε τοποθετήσει το παιδί στις δύο συσκευές κινητών ήταν μεν καρτοκινητά, πλην όμως ήταν χρεωμένα σε αλλοδαπούς. Ο ένας από το Ουζμπεκιστάν, ηλικίας 65 ετών, και ο άλλος από χώρα της Ασίας.

Κολωνός: Εκρηκτικό κλίμα στις φυλακές για τη μάνα – Αυστηρά μέτρα ασφαλείας

Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι κάποιος φρόντισε να προμηθευτεί τα λεγόμενα «πακιστανικά κινητά» και να τα δώσει στη μικρή, προφανώς γιατί ήθελε να σβήσει τα ίχνη του. 

Κολωνός: Και δεύτερος μαστρωπός για τη 12χρονη - «Κανονίζω πολλά λεφτά»

Το ενδεχόμενο να προσέγγισε η 12χρονη αλλοδαπούς στην Ομόνοια, να τους πήρε τα διαβατήρια και να έβγαλε στο όνομά της κινητά τηλέφωνα αποκλείστηκε λόγω της ηλικίας της - μιλάμε για μικρό παιδί. 

Έτσι, όλα δείχνουν ότι το βασανιστήριο δε διήρκησε 120 ημέρες. Ήταν ένα διαρκές έγκλημα 14 μηνών, γεγονός που υποχρεώνει τους αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ. να γυρίσουν τον χρόνο πίσω και να ερευνήσουν από τότε την υπόθεση.

Αποκάλυψη Star: Τα εμβάσματα για τη 12χρονη στους λογαριασμούς της μάνας

Ένα ακόμα στοιχείο που συνηγορεί σε αυτό το ενδεχόμενο έχει να κάνει με τον τρόπο έκφρασης του μικρού κοριτσιού. Το παιδί, στα 12 χρόνια του, μιλούσε με εκφράσεις αγοραίες που κάποιοι προφανώς του τις έμαθαν, χωρίς φυσικά εκείνο να αντιλαμβάνεται ,λόγω της ηλικίας του τα νοήματα αυτών. Ακόμα και οι κινήσεις του, οι δικαιολογίες που έβρισκε, παρέπεμπαν σε άτομο μεγαλύτερης ηλικίας. Όλα αυτά δεν μπορούσαν να γίνουν μέσα σε 2-3 μήνες, αλλά σε πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Την ίδια ώρα, αρχίζει σιγά-σιγά να ξεκαθαρίζει η «κόκκινη λίστα» των ατόμων που μίλαγαν τηλεφωνικά με το παιδί, αφήνοντας πίσω τους ηλεκτρονικά ίχνη. 

Από αυτούς, τέσσερις έχουν συλληφθεί, δύο γυναίκες που οι αριθμοί των τηλεφώνων βγαίνουν στο όνομά τους φαίνεται να έμπλεξαν γιατί πούλαγαν κάρτες κινητής τηλεφωνίας και έπεσαν θύματα κλοπής, ενώ για έξι ακόμα άτομα ο ρόλος τους ερευνάται και είναι πιθανό μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να βγουν νέα εντάλματα σύλληψης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top