Κολωνός: Εκρηκτικό κλίμα στις φυλακές για τη μάνα – Αυστηρά μέτρα ασφαλείας

Επιτήρηση σαν τη μητέρα της Πάτρας για τη μάνα της 12χρονης

Φυλακές Τρίπολης

Η παρουσία της μητέρα της 12χρονης στις φυλακές, έχει πυροδοτήσει ένα εκρηκτικό κλίμα στην πτέρυγα Β, όπου και κρατείται.

Tο ειδικό καθεστώς με τα αυξημένα μέτρα ασφαλειας για την 37χρονη μητέρα της ανήλικης από τον Κολωνό θα παραμείνει μόνιμο, καθώς μέσα στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού, όπως όλα δείχνουν, η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι.

Κολωνός: Και δεύτερος μαστρωπός για τη 12χρονη - «Κανονίζω πολλά λεφτά»

«Είναι μια ειδική περίπτωση κρατούμενης καθώς έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις η υπόθεση της στα μέσα ενημέρωσης, όποτε θα εφαρμοστεί ότι εφαρμόστηκε και στην άλλη περίπτωση. Είναι σε ένα καθεστώς επιτήρησης, δεν έρχεται σε επαφή με άλλες κρατούμενες θα έχει το δικό της ξεχωριστό επισκεπτήριο. Για την ώρα δεν έχει βγει στο προαύλιο και έχει μόνο τηλεφωνική επικοινωνία με τους δικούς της ανθρώπους», είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star o Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων, Κωνσταντίνος Βαρσάμης. 

Στον «πληθυσμό» της φυλακής ο 53χρονος

Η μεταγωγή του 53χρονου σε φυλακές κρατουμένων για ίδια φύση εγκλημάτων, κρατούν προσωρινά ασφαλή τον 53χρονο κατηγορούμενο.   

Αποκάλυψη Star: Τα εμβάσματα για τη 12χρονη στους λογαριασμούς της μάνας

«Στη φυλακή που κρατείται ο 53χρονος έχουν πάρα πολλούς κρατούμενους που έχουν την ίδια κατηγορία με αυτόν. Μπορεί να είναι ελαφρότατες ή βαρύτερες από το αδίκημα το δικό του. Δεν έχει δείξει κάτι το ασυνήθιστο για κρατούμενο. Δεν έχει ζητήσει κάτι. Είναι κανονικά στην πτέρυγα όπως όλοι οι άλλοι κρατούμενοι αυτής της κατηγορίας», τόνισε ο κ. Βαρσάμης.

Κολωνός: Έρχονται νέες συλλήψεις - Καταθέτει ξανά η 12χρονη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top