Κολωνός: Και δεύτερος μαστρωπός για τη 12χρονη - «Κανονίζω πολλά λεφτά»

Της πρότεινε να πληρωθεί 150 ευρώ για 2 ώρες

Κολωνός: Και δεύτερος μαστρωπός για τη 12χρονη - «Κανονίζω πολλά λεφτά»

Η 12χρονη από τον Κολωνό είχε πέσει στα νύχια και δεύτερου μαστρωπού με το όνομα Μιχάλης, ο οποίος παραμένει ασύλληπτος.

Η ανταλλαγή των μηνυμάτων γίνεται στις 28 Αυγούστου και ενώ το παιδί κάνει διακοπές στη Λευκάδα και έχει τραβήξει τόσα από τον 53χρονο, αλλά και από τη μάνα της.

Αποκάλυψη Star: Τα εμβάσματα για τη 12χρονη στους λογαριασμούς της μάνας

Η συνομιλία γίνεται μέσω του Instagram και δείχνει ακριβώς τι κάνει ο φερόμενος ως δεύτερος μαστρωπός. Κανονίζει ραντεβού με σκοπό τα πολλά λεφτά.

«Εγώ φταίω που κανονίζω για πολλά λεφτά… Γουστάρεις 150 ευρώ για 2 ώρες;», γράφει ο Μιχάλης Ι. στις 28 Αυγούστου. 

Κολωνός: Παρουσιάστηκαν τρεις άνδρες αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ

Αυτό το μήνυμα δείχνει ότι αυτός ο άνθρωπος κανονίζει τιμές ώρες και, όπως φαίνεται, επιλέγει και τους άνδρες για τα ραντεβού.

Κολωνός: Έρχονται νέες συλλήψεις - Καταθέτει ξανά η 12χρονη

Για να γράφει συγκεκριμένο ποσό (150 ευρώ) σημαίνει ότι έχει συνομιλήσει με τον υποψήφιο πελάτη. Εξάλλου, ο εν λόγω άνδρας ζητά οι συναντήσεις να γίνονται σε ξενοδοχεία.

Η ανήλικη δεν έχει συναντήσει τον «Μιχάλη», αλλά έχει δώσει λεπτομέρειες για το προφίλ του. Άρα, από τα ηλεκτρονικά ίχνη του, ο εντοπισμός του είναι θέμα ωρών.

Σφίγγει ο κλοιός για τους παιδοβιαστές: Κρίσιμη η κατάθεση της 12χρονης

Οι αρχές θεωρούν ότι βρίσκονται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της διαδικασίας, μετά και από την ταυτοποίηση του μεγαλύτερου όγκου των χρηστών που έχουν ανταλλάξει μηνύματα με τη 12χρονη.

Η κατάθεση της 12χρονης θα έχει μεγαλύτερο βάρος καθώς θα της παρουσιάσουν φωτογραφίες ανδρών που έχουν προκύψει από τις ταυτοποιήσεις, προκειμένου να μπορέσει η 12χρονη να αναγνωρίσει τα πρόσωπα των ανθρώπων, που την βίασαν. Θα είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία για την ανήλικη, που θέλει ιδιαίτερο χειρισμό, πάντα με την παρουσία παιδοψυχολόγου. 

Κολωνός: Ψάχνουν έναν έναν όσους μίλησαν με τη 12χρονη στην εφαρμογή

Στις προηγούμενες καταθέσεις, το ανήλικο κορίτσι, είχε κάνει αναφορά για περίπου 11 συναντήσεις με άντρες σε αυτοκίνητο και περίπου 25 σε δωμάτιο οίκου ανοχής. Από αυτές είχε αναφέρει μικρά ονόματα και χαρακτηριστικά που θυμόταν.

Τώρα όμως θα υπάρχει η δυνατότητα να δείξει στους αστυνομικούς, ποιοι από αυτούς τους χρήστες έκλεισαν ραντεβού και συναντήθηκαν μαζί της, και ποιοι είχαν μόνο επικοινωνία. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top