Κολωνός: Ψάχνουν έναν έναν όσους μίλησαν με τη 12χρονη στην εφαρμογή

«Πακιστανικά» τα τηλέφωνα που είχε δώσει ο 53χρονος στην ανήλικη

Κολωνός: Αναζητούν Όσους Επικοινώνησαν Με Τη 12χρονη

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες των αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων για την ταυτοποίηση ατόμων από η λίστα των 213 χρηστών της πλατφόρμας, μέσω της οποίας φέρεται να επικοινώνησαν με τη 12χρονη στον Κολωνό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μέχρι τώρα έχει προκύψει ότι οι χρήστες αυτοί συνομίλησαν 367 φορές με τα προφίλ που είχε δημιουργήσει ο 53χρονος για να κλείνει τα ραντεβού στη 12χρονη. 

Ο 53χρονος που εξέδιδε τη 12χρονη στον Κολωνό

Οι αστυνομικοί αναζητούν προφίλ προφίλ όσους επικοινώνησαν με τη 12χρονη μέσω της εφαρμογής - Intimenews

Οι συνομιλίες φαίνεται να ξεκίνησαν πριν από πέντε μήνες, συγκεκριμένα στις 25 Μαΐου 2022 και να διήρκησαν έως τις 22 Αυγούστου, όταν το παιδί βρισκόταν διακοπές. 

Κολωνός: Ακόμη δύο άνδρες παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ

Πίσω από τις συνομιλίες φέρεται να είναι ο 53χρονος, ο οποίος εμφανιζόταν και μιλούσε ως η ανήλικη, ενώ ερευνάται ποιοι άλλοι κρύβονται πίσω από τους επίμαχους λογαριασμούς. 

Οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες δεν αποκλείουν και η μητέρα του παιδιού, η οποία είναι προφυλακισμένη να ήταν συνδιαχειρίστρια των προφίλ της κόρης της.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρώτη είσοδος στην εφαρμογή έγινε με δοκιμαστικό προφίλ, με το οποίο έγιναν 24 συνομιλίες μέσα σε διάστημα έξι ημερών. 

κατηγορούμενοι υπόθεση 12χρονης

Πολλοί από αυτούς που επικοινώνησαν με την 12χρονη είχαν πακιστανικά νούμερα και δεν μπορούν να εντοπιστούν - Intimenews

Δέκα μέρες μετά δημιουργήθηκε νέο δοκιμαστικό προφίλ, όπου μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες έγιναν πέντε συνομιλίες με επίδοξους… «πελάτες».

Κολωνός: Ο 53χρονος έβαλε τη φωτογραφία της 12χρονης στον πρώτο λογαριασμό που δημιούργησε

Λίγες ώρες αργότερα, δημιουργήθηκε για πρώτη φορά λογαριασμός, στον οποίο υπήρχε φωτογραφία της 12χρονης και στο όνομα χρήστη αναγραφόταν το όνομά της με λατινικούς χαρακτήρες. Υπήρχε διεύθυνση email, αναφερόταν ότι κατοικεί στην Αθήνα και εμφανιζόταν ότι ήταν 20 ετών. 

Κολωνός: Το προφίλ του «Μιχάλη» που εκμεταλλευόταν τη 12χρονη

Η λειτουργία αυτού του προφίλ διήρκησε τρεις μέρες, μέσα στις οποίες πραγματοποιήθηκαν 15 συνομιλίες. 

Από εκείνη τη στιγμή μέχρι και τα τέλη Ιουλίου χρησιμοποιήθηκαν και άλλα προφίλ (σύνολο 51), κάποια δοκιμαστικά και κάποια με τη φωτογραφία της ανήλικης.

Κολωνός: Οι δυσκολίες στην έρευνα των αρχών

Αυτό που δυσκολεύει τις έρευνες είναι ότι οι αξιωματικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων δεν μπορούν να ανακτήσουν φωτογραφίες που στάλθηκαν στα προφίλ που διαχειριζόταν ο 53χρονος, καθώς διαγράφονται αυτόματα μετά το πέρας των επτά ημερών. 

Κολωνός: Δύο ακόμα χρήστες πήγαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ

Χθες, Πέμπτη, δύο ακόμα χρήστες εμφανίστηκαν στη ΓΑΔΑ αυτοβούλως και δήλωσαν ότι είχαν επικοινωνία με τη 12χρονη μέσω της εφαρμογής. 

Πρόκειται για έναν 43χρονο κι έναν 53χρονο. Σύμφωνα με την αστυνομία ο 43χρονος ανέφερε πως τον περασμένο Ιούνιο συνομίλησε με ένα άτομο, το οποίο έμοιαζε με τη 12χρονη. Ο 54χρονος ισχυρίστηκε ότι είναι χρήστης της εφαρμογής, αλλά δε μίλησε ποτέ με ανήλικο άτομο. 

Μετά την ένορκη εξέτασή τους αποχώρησαν κι ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση. 

Κολωνός μητέρα 12χρονης: «Ψάχνω 15 ευρώ για μαύρο, τσιγάρα και δε βρίσκω»

Παράλληλα, χθες ο δικηγόρος, Όθωνας Παπαδόπουλος, αποκάλυψε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζηνά» ότι έξι ακόμα άτομα, ηλικίας 35 – 50 ετών τον προσέγγισαν, καθώς φέρονται να αντάλλαζαν μηνύματα μέσω της εφαρμογής γνωριμιών. 

Κολωνός: Και αστυνομικός εμπλέκεται στην υπόθεση

Στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και εν ενεργεία αστυνομικός, ο οποίος φέρεται να αντάλλαξε μηνύματα με τον 53χρονο, που διαχειριζόταν το προφίλ της 12χρονης. 

Κολωνός: «Εξώθησε την κόρη της στην πορνεία»

Πρόκειται για έναν 26χρονο που υπηρετεί στο κέντρο επιχειρήσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και ακόμα διερευνάται το είδος των επαφών που ανέπτυξε με το παιδί. 

Πάντως πληροφορίες αναφέρουν πως φέρεται να έμεινε μόνο στις συνομιλίες και πως δε συνάντησε την 12χρονη και να την κακοποιήσει σεξουαλικά, κάτι το οποίο όμως ερευνάται. 

Κολωνός: «Πακιστανικά» τα νούμερα στα τηλέφωνα της 12χρονης

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν επίσης ότι οι αριθμοί που χρησιμοποιούσε η 12χρονη στα δύο κινητά που είχε ήταν «πακιστανικοί», όπως και τα νούμερα που χρησιμοποιούσαν πολλοί πελάτες της, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να ταυτοποιηθούν.

Εντοπίστηκε μάλιστα μια γυναίκα, το όνομα της οποίας ταυτοποιήθηκε από την ανάλυση ψηφιακών δεδομένων, η οποία όμως υποστήριξε ότι το 2018 ήταν πωλήτρια και της έκλεψαν μια τσάντα με πολλά καρτοκινητά που τα προωθούσε έξω από σταθμούς του μετρό στο κέντρο της Αθήνας. 

Κολωνός: «Ίσως να είχε γίνει πιο γρήγορα γυναίκα»

Όπως είπε τα καρτοκινητά αυτά ήταν στο όνομά της και όσοι τα αγόραζαν της έδιναν την ταυτότητά τους και γινόταν η μεταβίβαση. Όμως, μετά την κλοπή φέρεται να υποστήριξε ότι η εταιρεία δεν μπόρεσε να τα απενεργοποιήσει όλα με αποτέλεσμα κάποια να παραμείνουν στο όνομά της. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top