Κολωνός: «Ήταν πέφτουλας σε γυναίκες»

Το «σκοτεινό» προφίλ του 53χρονου

Κολωνός: «Ήταν πέφτουλας σε γυναίκες»

Το Star φέρνει στο φως μαρτυρίες ανθρώπων από τη γειτονιά στον Κολωνό, που σκιαγραφούν τον σκοτεινό 53χρονο.

Το 2019 είναι μια καθοριστική χρονολογία καθώς ο 53χρονος ξεκινά να αλλάζει εμφάνιση αλλά  και συμπεριφορά όπως λένε οι φίλοι του.

«Ο 53χρονος, εγώ τον γνωρίζω πριν χάσει τα κιλά, από τότε που ασχολήθηκε με την εμφάνισή του, ήταν συν 40 κιλά, το έβλεπα στα ματιά του ότι κάτι έχει αλλάξει. Σαν να πούλησε την ψυχή του» λέει φίλη του 53χρονου.

Η εικόνα του «καλού Σαμαρείτη» άρχισε να γκρεμίζεται και εκείνος ξεκίνησε να εκδηλώνει αυτό που πάντα ήταν.

Αυτό που πάντα προσπαθούσε να κρύψει καλά τα τελευταία 15 χρόνια που βρισκόταν στην γειτονιά ως ιδιοκτήτης αρχικά ψιλικατζίδικου και αργότερα του μίνι μάρκετ.

Η αρχή έγινε με τις εργαζόμενές του αλλά και με ορισμένες πελάτισσες του. Είχαν συμβεί επεισόδια με γυναίκες αποκαλύπτει φίλος του. 

«Και σε πελάτισσες και σε εργαζόμενες του. Διάφορα επεισόδια, τον βρίζανε, 'δεν ντρέπεσαι λίγο'. Τον ξέρω 20 χρονιά, τόσο πολύ σιχαμερός δεν ήταν ποτέ. Ήταν πέφτουλας σε γυναίκες το είχαμε καταλάβει όλοι, όποια γυναικά κυκλοφορούσε της την έπεφτε αλλά σε παιδιά πρώτη φορά» περιγράφει ο φίλος του κατηγορούμενου.

Ο 53χρονος «ψάρεψε» τη 12χρονη και δεν επέλεξε τυχαία εκείνη. Στην αρχή ρωτούσε τους γείτονες αν η μικρή είναι εμπιστοσύνης ή αν θα τον ληστέψει 

«Είχε πάρει τη μητέρα μου πιο εκεί ο 53χρονος και τη ρωτούσε το παιδί αυτό (η 12χρονη) είναι εμπιστοσύνης;» λέει φίλος του πατέρα της 12χρονης.

Και ύστερα μόλις αντιλήφθηκε την απουσία της μητρικής αλλά και της πατρικής φιγούρας άρχισε να γίνεται φίλος και με τα αδερφάκια της. Θείο τον φώναζαν, λένε όσοι ξέρουν.

«Κάποιες φορές δούλευε ένα μικρό κορίτσι αράδιαζε πράγματα στα ράφια και ρώτησε μια γυναικά ‘τι κάνεις εσύ εδώ μικρή’; ‘Βγάζω χαρτζιλίκι’, ‘καλά τόσο μικρή;’ ‘Ε τι να κάνω βοηθάω κι εγώ στο σπίτι’»

«Κάποιες άλλες φορές ερχόντουσαν τα αδέρφια της, ζητούσαν φαγώσιμα, τα κυνηγούσε ο ιδιοκτήτης, άλλες φορές έδινε» λέει ο γείτονας του κατηγορούμενου.

Κολωνός: Πειθαρχικός έλεγχος στον αστυνομικό που συνομιλούσε με τη 12χρονη 

Ο συγκεκριμένος άνδρας, πριν λίγο καιρό όταν μπήκε στην επιχείρησή του 53χρονου για να ψωνίσει εντόπισε κάτι περίεργο.

«Ανέβηκα και προς το πατάρι, είχε μίνι μάρκετ, είχε και δύο κρεβάτια ράντζα, λέω θα τα έχει για να ξεκουράζεται» λέει ο γείτονας του κατηγορούμενου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top