Α.Τ. Ομόνοιας: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο αστυνομικοί

Απαγόρευση εξόδου και εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του 24χρονου αστυνομικού (Βίντεο Star.gr Ανέστης Συμεωνίδης)

Οι δύο ειδικοί φρουροί που κατηγορούνται για ομαδικό βιασμό μιας 19χρονης στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Α.Τ. Ομόνοιας: «Η 19χρονη φώναξε στο δωμάτιο τον δεύτερο κατηγορούμενο»

Συγκεκριμένα τους επιβλήθηκε η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η εμφάνισή τους μια φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Ο δικηγόρος του 24χρονου αστυνομικού, Δημήτριος Ζορμπάς ανέφερε πως η καταγγέλλουσα «φάσκει και αντιφάσκει». 

Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί για την κακοποίηση στο Α.Τ Ομόνοιας

«Αποδείχθηκε ότι η καταγγελία αυτή πάσχει. Όπως είπαμε από την πρώτη στιγμή η καταγγέλλουσα έλεγε πληροφορίες στις καταθέσεις της οι οποίες δεν έστεκαν. Φάσκει και αντιφάσκει. Σήμερα έδωσε μία Τρίτη κατάθεση η οποία πρόσθεσε νέα δεδομένα στην υπόθεση, κατά τη γνώμη μου όχι θετικά για αυτήν. Έδωσε τρεις καταθέσεις με τις οποίες περιπλέκει τα πράγματα και δε φαίνεται από κανένα στοιχείο της δικογραφίας ότι έχει γίνει κάποιος βιασμός εναντίον της» είπε ο δικηγόρος του 24χρονου.

«Χαρακτήρισα την υπόθεση περίεργη από τη στιγμή που ανέλαβα την υπεράσπιση του ενός εκ των δύο αστυνομικών. Έχει τυπικούς περιοριστικούς όρους, έχει ένα παρών να δίνει το μήνα και απαγόρευση εξόδου. Είναι δύο νέα παιδιά, βεβαίως έκαναν το ατόπημα να παρασυρθούν από την κοπέλα όπως αποδεικνύεται γιατί πρέπει να προστατεύσουμε την κοπέλα» είπε μεταξύ άλλων ο συνήγορος υπεράσπισης του 27χρονου αστυνομικού, Αλέξης Κούγιας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top