Α.Τ. Ομόνοιας: «Η 19χρονη φώναξε στο δωμάτιο τον δεύτερο κατηγορούμενο»

Στον ανακριτή οι δύο αστυνομικοί - Για 3η φορά κατέθεση η 19χρονη

«Μόλις ολοκληρώθηκε η πράξη, η καταγγέλλουσα φώναξε μέσα στο δωμάτιο τον δεύτερο κατηγορούμενο» ανέφερε ο δικηγόρος του 24χρονου αστυνομικού - Βίντεο από Αλήθειες με τη Ζήνα

Οι δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που κατηγορούνται για ομαδικό βιασμό 19χρονης κοπέλας στο Α.Τ. Ομόνοιας καθώς και για παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων οδηγήθηκαν σήμερα στον ανακριτή. 

Παράλληλα, σύμφωνα με την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, σήμερα το πρωί κλήθηκε να καταθέσει εκ νέου η 19χρονη καταγγέλλουσα. Είναι η τρίτη φορά που καταθέτει η κοπέλα, καθώς έδωσε μία κατάθεση στην αστυνομία, μία κατάθεση στην αστυνομία παρουσία ψυχολόγου ενώ σήμερα εμφανίστηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών.

Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί για την κακοποίηση στο Α.Τ Ομόνοιας

Ο δικηγόρος του 24χρονου αστυνομικού δήλωσε πως όλα έγιναν με τη συναίνεση της καταγγέλλουσας.

«Σήμερα απολογούμαστε ενώπιον του ανακριτή. Ότι έγινε έγινε κατόπιν συναίνεσης της καταγγέλλουσας, δεν υπήρχε εξαναγκασμός δεν υπήρχε απειλή, δεν ασκήθηκε καμία σωματική βία, ούτε λεκτική ούτε ψυχολογική. Δε γνωρίζουμε τους λόγους για τους οποίους μπορεί να έχει καταγγείλει αυτή την πράξη η κυρία αυτή. Σίγουρα υπάρχουν πολλά στοιχεία και από τις δύο καταθέσεις της, η οποία αυτοαναιρείται. Φάσκει και αντιφάσκει και τα στοιχεία της δικογραφίας μαζί με την ιατροδικαστική έκθεση δε δείχνουν βιασμό».

«Δεν έπρεπε οι αστυνομικοί σε καμία περίπτωση να προβούν σε αυτή την πράξη, όμως αυτό είναι ένα πειθαρχικό θέμα που θα εξεταστεί αργότερα […] Έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα».

Α.Τ Ομόνοιας: Κατέγραφαν σε βίντεο τον βιασμό της 19χρονης

«Ο δικός μου εντολέας έκανε τη σεξουαλική πράξη με την καταγγέλλουσα. Κατόπιν μόλις ολοκληρώθηκε η πράξη, η καταγγέλλουσα φώναξε μέσα στο δωμάτιο τον δεύτερο κατηγορούμενο», είπε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου αστυνομικού.

Α.Τ. Ομονοίας: «Ανταποκρίθηκα από φόβο, βρισκόμουν σε σοκ»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top