Α.Τ Ομόνοιας: Κατέγραφαν σε βίντεο τον βιασμό της 19χρονης

Σε διαθεσιμότητα οι δύο αστυνομικοί

Συγκλονίζει η καταγγελία 19χρονης για βιασμό από δύο αστυνομικούς ΔΙΑΣ μέσα στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Δίωξη για ομαδικό βιασμό και παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων ασκήθηκε σε βάρος των δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι συνελήφθησαν μετά από καταγγελία 19χρονης ότι βιάστηκε μέσα στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας

Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί για την κακοποίηση στο Α.Τ Ομόνοιας

Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής γυναίκας στις 12 Οκτωβρίου οι δύο αστυνομικοί φέρονται μετά τη λήξη της βάρδιας τους να την οδήγησαν στο τμήμα κι εκεί, πιθανόν στον χώρο των αποδυτηρίων, την κακοποίησαν σεξουαλικά. 

Φέρονται μάλιστα να βιντεοσκοπούσαν τον ομαδικό βιασμό της 19χρονης. 

Οι δύο αστυνομικοί συνελήφθησαν και ανέλαβε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων για να διαλευκάνει την υπόθεση. Η 19χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή, η οποία διαπίστωσε ότι φέρει ίχνη βιασμού. 

19χρονη κατήγγειλε βιασμό από αστυνομικούς μέσα στο Α.Τ. Ομονοίας

Οι δυο αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, μετά την ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε, ενώ παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης εις βάρος τους.

Οι ίδιοι ισχυρίζονται πως ό,τι έγινε, έγινε με τη συναίνεση της 19χρονης. 

Πειστήρια, βιολογικό υλικό και ρουχισμός της καταγγέλλουσας έχουν σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top