Κολωνός: Ψάχνουν συνεργό του 53χρονου- Τι κατέθεσε η 12χρονη

Τα υβριστικά μηνύματα της μητέρας στον 53χρονο και ο ρόλος της θείας

Κολωνός: Ψάχνουν Συνεργό Του 53χρονου - Τι Κατέθεσε Η 12χρονη

Ανατριχίλα προκαλούν τα στοιχεία που αποκάλυψε το Star για το πότε και το πώς ξεκίνησε η  φρίκη για τη 12χρονη στον Κολωνό, η οποία φέρεται να βιαζόταν και να εκδιδόταν από τον 53χρονο, εις γνώσιν μάλιστα της μητέρας της που κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία. Ακόμα έναν άνδρα, συνεργό του 53χρονου, αναζητούν οι Αρχές, όπως έχει προκύψει από τις καταθέσεις του παιδιού.

Κολωνός: Μηνύματα, κλήσεις και εμβάσματα «έκαψαν» τη μητέρα της 12χρονης

Οι εξελίξεις στην υπόθεση του Κολωνού είναι καταιγιστικές. Μετά τη σύλληψη και της μητέρας του παιδιού, οι αστυνομικοί φέρεται να ψάχνουν και έναν συνεργό του 53χρονου, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Τασούλα Παπανικολάου.

Συγκεκριμένα, η 12χρονη φέρεται να αποκάλυψε στην κατάθεσή της ότι υπάρχει και ένα δεύτερο άτομο, δίνοντας, μάλιστα το μικρό του όνομα με το αρχικό Μ.

Κολωνός: Παραδέχθηκαν σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη οι κατηγορούμενοι

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εν λόγω άνδρας πήγαινε και αυτός το κορίτσι στα ραντεβού.

Σημειώνεται ότι ως ώρας, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ταυτοποιηθει περίπου 10 «πελάτες» της 12χρονης. Πρόκειται για άτομα μεγάλης κυρίως ηλικίας, μέχρι στιγμής κανένας από αυτούς διάσημος, την ώρα που η 12χρονη δίνει συμπληρωματική κατάθεση.

Κολωνός: Οι καταθέσεις της 12χρονης για τη φρίκη που έζησε

Όταν η υπόθεση καταγγέλθηκε το παιδί έδωσε δύο καταθέσεις. Στην πρώτη δεν ανοίχθηκε και δεν κατάφερε να αποκαλύψει όσα βίωνε επί πέντε μήνες στα χέρια των βιαστών και μαστροπών της.

Οι παιδοψυχολόγοι, γνωρίζοντας καλά τη δουλειά τους, ήξεραν ότι η 12χρονη θα μιλήσει, κάτι που έγινε στη δεύτερη κατάθεση στις 17 Σεπτεμβρίου. Τότε είναι που το παιδί αποκάλυψε τη δράση του 53χρονου: πώς της έκλεινε ραντεβού, πώς της έδινε οδηγίες για τα αυτοκίνητα των επίδοξων βιαστών της κ.α.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα χρήματα τα έπαιρνε το παιδί και στη συνέχεια τα έδινε στον δράστη, ο οποίος τα κρατούσε στο κατάστημά του.

Κολωνός: Πώς η 12χρονη κατέληξε θύμα του 53χρονου

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, την άνοιξη, όταν η μητέρα έφευγε από το κατάστημα του 53χρονου όπου εργαζόταν για να πιάσει δουλειά σε μανάβικο, ο 53χρονος ζητούσε από τη μητέρα να του στείλει τη 12χρονη για να τον βοηθάει, όπως και γινόταν. 

Μέσα σε έναν μήνα άρχισε το μαρτύριο του κοριτσιού. Ο 53χρονος φέρεται να τη βίαζε καθημερινά στην αποθήκη του καταστήματος, απειλώντας το με όπλο για να μη μιλήσει και αποκαλύψει τη φρίκη.

Κολωνός: 76 προφίλ είχε για τη 12χρονη ο κατηγορούμενος

Ο κατηγορούμενος δε σταμάτησε όμως εκεί. Αποφάσισε να ανοίξει προφίλ σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα ραντεβού. Η πρώτη ενέργεια έγινε στις 25 Μαΐου, ανοίγοντας 76 ψεύτικα προφίλ.

Τότε άρχισε να συνομιλεί και να κλείνει ραντεβού για το κορίτσι μέχρι και 22 Αυγούστου, όχι επειδή το ήθελε ο ίδιος, αλλά επειδή το παιδί έφυγε για καλοκαιρινές διακοπές.

Κολωνός: Τα υβριστικά μηνύματα της μητέρας στον 53χρονο, όταν η θεία κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει

Ακόμα, όπως αποκάλυψε η Άννα Σταματιάδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η θεία της 12χρονης κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών τους, ενημέρωσε τη μητέρα της ανήλικης ότι κάτι συμβαίνει με το παιδί, καθώς είχε παρατηρήσει αλλαγές στη συμπεριφορά της.

Από εκείνη τη στιγμή, η μητέρα άρχισε να στέλνει υβριστικά μηνύματα στον 53χρονο, όπως «θα σε θάψω», «θα σε σκοτώσω», «τι είναι αυτό που έχεις κάνει στο παιδί μου». Σημειώνεται ότι πριν την παρέμβαση της θείας, δεν έχει γίνει ανταλλαγή τέτοιων μηνυμάτων μεταξύ τους.

Αυτό που έχει προκαλέσει αίσθηση, είναι ότι την ίδια περίοδο είχε γίνει ανώνυμη καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού», με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ενδέχεται η καταγγελία να έγινε από τη θεία του παιδιού.
 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top