Αίγινα: «Μας επιτέθηκαν για να μας σκοτώσουν»

Σοκάρει η ξενοδόχος θύμα ξυλοδαρμού μιλώντας στο Star

«Μας επιτέθηκαν για να μας σκοτώσουν» αποκαλύπτουν στο Star η ξενοδόχος και ο γιος της που έπεσαν θύματα άγριου ξυλοδαρμού στην Αίγινα.

Οι φωτογραφίες από την επίθεση προκαλούν σοκ ενώ μπροστά στο άγριο επεισόδιο ήταν ο εγγονός της ξενοδόχου μόλις τεσσάρων ετών. 
Σύμφωνα με την αστυνομία ήταν συμβόλαιο ξυλοδαρμού γιατί η γυναίκα κατήγγειλε ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου για ηχορύπανση.

«Θυμάμαι τη γροθιά που έφαγε στο πρόσωπο ο γιος μου. Θυμάμαι τη σκηνή που το ένα από τα δύο πρόσωπα χτύπησε το παιδί μου, ο πιο γεροδεμένος χτύπησε εμένα» σπαρακτική είναι η περιγραφή της ξενοδόχου.

αιγινα ξυλοδαρμος
«Δύο άνθρωποι άγνωστοι περιεργάζονταν τον χώρο του πάρκινγκ του ξενοδοχείου όπου υπήρχαν αυτοκίνητα. Εγώ με την μητέρα μου τους πλησιάσαμε να δούμε τι θέλουν αν θέλουν κάποιο δωμάτιο ή κάποια βοήθεια» περιγράφει ο γιος της.

Μητέρα και γιος αντί για απάντηση δέχτηκαν την άγρια επίθεση με λοστούς και σιδερογροθιές. Ήταν  28 Αυγούστου 2021 και ενώ βρισκόταν στο ξενοδοχείο τους στην Αίγινα. Όλα γίνονται μπροστά στα μάτια του εγγονού της ξενοδόχου μόλις τεσσάρων ετών.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρεται στο νοσοκομείο με βαρύτατα τραύματα στο πρόσωπο και στο σώμα της.

Οι φωτογραφίες της προκαλούν ανατριχίλα. Χτυπημένη παντού με μώλωπες και τραύματα. Την βάζουν στην μονάδα εντατικής θεραπείας ενώ παθαίνει και δυο ανακοπές καρδιάς.

αιγινα ξυλοδαρμος

«Ήμουν κάτω αιμόφυρτη και να με χτυπούν με σιδερογροθιές, με χτύπησαν στο σημείο του λαιμού για αυτό έχει πάθει η μία χορδή και η τραχεία ζημιά.»

Πίσω από τον ξυλοδαρμό μητέρας και γιου φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου που κατήγγειλε η γυναίκα στην Καλλιθέα για ηχορύπανση. Είναι ακριβώς κάτω από το σπίτι της. Η πρώτη καταγγελία έγινε το 2016. Ο ιδιοκτήτης είναι σύμφωνα με τις αρχές ο ηθικός αυτουργούς  

«Όσες φορές κατέβαινα από το κτίριο οι μπράβοι οι παρκαδόροι με φτύνανε και μου λέγανε ‘θα δεις τι έχεις να πάθεις’» λέει η ξενοδόχος.

αιγινα ξυλοδαρμος

Για το συμβόλαιο ξυλοδαρμού έχουν συλληφθεί εκτός από τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού μαγαζιού και άλλα τρία άτομα ενώ αναζητείται ακόμη ένας. Θα απολογηθούν τη Δευτερά για 11 σοβαρά αδικήματα. Ανάμεσά τους απόπειρα ανθρωποκτονίας και επικίνδυνη σωματική βλάβη. 

Ο ιδιοκτήτης αρνείται ότι έδωσε την εντολή για τον ξυλοδαρμό Η άτυχη γυναίκα ακόμα και σήμερα όπως μας είπε νιώθει τρόμο.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top