Χανιά: Στον ανακριτή οι δύο συλληφθέντες για τον βιασμό της 21χρονης

Πήραν προθεσμία για την Πέμπτη

Συγκλονίζει η υπόθεση του ομαδικού βιασμού τουρίστριας στην Κρήτη / Βίντεο Star

Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν οι δυο φερόμενοι ως δράστες για την υπόθεση βιασμού μιας 21χρονης τουρίστριας, στο Γεράνι Χανίων, στην Κρήτη.  Η τουρίστρια από τη Σουηδία διασκέδαζε με φίλη της σε μπαρ στα Χανιά, όπου γνώρισε μια παρέα νεαρών και όπως καταγγέλει έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από δυο δράστες. Η ιατροδικαστική γνωμάτευση έδειξε ότι η κοπέλα υπέστη βιασμό.

Χανιά: Σουηδή τουρίστρια κατήγγειλε ομαδικό βιασμό - Συνελήφθησαν 2 άτομα

Σύμφωνα με το flashnews.gr, οι δυο φερόμενοι ως δράστες - ένας 23χρονος κι ένας 19χρονος- έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν για την υπόθεση του βιασμού της 21χρονης Σουηδής.

Λίγο νωρίτερα, ο 23χρονος είχε περάσει το κατώφλι της ανακρίτριας όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για δεύτερη φορά για την Πέμπτη.

Οι κατηγορίες που βαρύνουν τον 23χρονο είναι κατάχρηση σε ασέλγεια κατά συναυτουργία σε βάρος ατόμου ανίκανου προς αντίσταση λόγω μέθης και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Ομαδικός βιασμός Κρήτη: Παραδόθηκε ο 19χρονος - Τι αναφέρει ο ιατροδικαστής

Νωρίς το πρωί της Τρίτης ο 19χρονος παραδόθηκε στην αστυνομία και λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι οδηγήθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί. Ο 19χρονος φερόμενος ως δράστης έλαβε προθεσμία και αυτός να απολογηθεί την Πέμπτη (6/10).

Χανιά: Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο όταν η νεαρή κοπέλα διασκέδαζε σε μπαρ των Χανίων όπου γνωρίστηκε με κάποια άτομα. Ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία και τότε δυο νεαροί, ο ένας 19 ετών και ο άλλος 23 ετών, προσφέρθηκαν να τη γυρίσουν στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, στο Γεράνι.

Εφιάλτης στην Κόρινθο: Την ξυλοκόπησε, της έκαψε τα μαλλιά και τη βίασε

Ωστόσο, όπως καταγγέλλει η ίδια, αντί να την πάνε στο ξενοδοχείο της, την οδήγησαν σε μια παραλία όπου τη βίασαν και στη συνέχεια την εγκατέλειψαν.

Η κοπέλα στη συνέχεια επικοινώνησε με φιλικό της πρόσωπο με το οποίο πήγαν στην αστυνομία και κατήγγειλαν τον βιασμό.

Λίγο αργότερα οι αρχές προχώρησαν στην σύλληψη του 23χρονου.

Σημειώνεται ότι στην ιατροδικαστική γνωμάτευση για την κοπέλα αναφέρεται ότι πρόκειται για «βιασμό κατά φύση».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top