Ομαδικός βιασμός Κρήτη: Παραδόθηκε ο 19χρονος - Τι αναφέρει ο ιατροδικαστής

Η νεαρή τουρίστρια υποστηρίζει ότι ήταν μεθυσμένη

Τρέχουν οι εξελίξεις στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού 21χρονης τουρίστριας από τη Σουηδία στην Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες παραδόθηκε στην αστυνομία ο 19χρονος που αναζητούταν από την Κυριακή. 

Χανιά: Σουηδή τουρίστρια κατήγγειλε ομαδικό βιασμό - Συνελήφθησαν 2 άτομα

Ο νεαρός παραδόθηκε στην αστυνομία και λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι οδηγήθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί. Σήμερα αναμένεται, επίσης, να απολογηθεί και ο 23χρονος που έχει συλληφθεί για την υπόθεση. 

Κρήτη: Τι αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή

Σύμφωνα με το Flashnews.gr «καταπέλτης» είναι το πόρισμα του ιατροδικαστή, στο οποίο αναφέρεται ότι πρόκειται για «βιασμό κατά φύση».

Οι κατηγορίες που βαρύνουν τον 23χρονο είναι κατάχρηση σε ασέλγεια κατά συναυτουργία σε βάρος ατόμου ανίκανου προς αντίσταση λόγω μέθης και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Κρήτη: Τι κατήγγειλε η 21χρονη τουρίστρια

Όπως κατήγγειλε στην αστυνομία η 21χρονη τουρίστρια, διασκέδαζε με μια φίλη της σε μπαρ στα Χανιά, όπου γνώρισε μια παρέα νεαρών. 
Όταν έφυγαν από το μπαρ, οι νεαροί προσφέρθηκαν να τις πάνε με το αυτοκίνητό τους στο κατάλυμα, όπου διέμεναν. 

Η μία κοπέλα δε δέχθηκε, η 21χρονη μπήκε στο αμάξι, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, ενώ ένας ακόμα ακολουθούσε με δεύτερο αυτοκίνητο. 

Όταν έφτασαν στην περιοχή του Πλατανιά σταμάτησαν το αυτοκίνητο σε μια ερημική τοποθεσία και, όπως κατήγγειλε σοκαρισμένη, η 21χρονη οι δύο τη βίασαν, ενώ οι άλλοι δύο έφυγαν. Μάλιστα όταν η κοπέλα άρχισε να φωνάζει, όπως είπε στους αστυνομικούς, ο ένας τη χτύπησε.

Αφού έφυγαν οι δύο άνδρες, η νεαρή κοπέλα κάλεσε τη φίλη της, η οποία έσπευσε να τη βοηθήσει, ενώ πήγε στη συνέχεια στο ΑΤ Πλατανιά και κατήγγειλε το περιστατικό.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top