Εφιάλτης στην Κόρινθο: Την ξυλοκόπησε, της έκαψε τα μαλλιά και τη βίασε

Καταγγελία 28χρονης για τον εν διαστάσει σύζυγό της

Ένας 33χρονος στην Αλμυρή Κορινθίας απήγαγε, βίασε και αποπειράθηκε να βάλει φωτιά στην εν διαστάσει σύζυγό του 

Τον εφιάλτη κατήγγειλε πως έζησε μια 28χρονη γυναίκα στην Κόρινθο στα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της αποδεικνύοντας πως τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας λαμβάνουν πλέον τρομακτικές διαστάσεις. Ο άνδρας φέρεται να τη χτύπησε, να της έκαψε τα μαλλιά και να τη βίασε.

Νέα Ιωνία: Aρνείται ο 58χρονος ότι φυλάκισε και βίασε 38χρονη  

Ένας 33χρονος έβαλε με τη βία στο αυτοκίνητο την 28χρονη σύζυγό του, έβαλε φωτιά στα μαλλιά της και στο τέλος τη βίασε, όπως καταγγέλλει το θύμα.

Όλα συνέβησαν, σύμφωνα με το dmnews.gr, τα ξημερώματα της Τετάρτης (28/9) έξω από το σπίτι της 28χρονης, στην Αλμυρή Κορινθίας.

Ο 33χρονος άνδρας, αλβανικής καταγωγής, της είχε στήσει «καρτέρι». Όταν η 28χρονη βγήκε έξω από το σπίτι της, ο δράστης την επιβίβασε με τη βία στο αυτοκίνητό της και αφού μπήκε στη θέση του οδηγού και ασφάλισε τις πόρτες κατευθύνθηκε προς τον Ισθμό.

Γυναικοκτονία στην Κομοτηνή - Νεκρή η γυναίκα που την περιέλουσε με βενζίνη

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, τη χτυπούσε με τα χέρια του στο κεφάλι και το σώμα. Στη συνέχεια, ο άνδρας οδήγησε το αυτοκίνητο σε στενό ερημικό δρόμο στην περιοχή της Κυρά - Βρύσης και εκεί φέρεται να την έγδυσε και να την απείλησε, ενώ άναψε και έναν αναπτήρα και της έκαψε τα μαλλιά. Έπειτα την πήρε και την πήγε στο σπίτι των γονιών του, στην Κόρινθο όπου τη βίασε.

Χανιά: Γυναίκα μαχαίρωσε τον σύζυγό της πάνω σε καβγά

Την καταγγελία έκανε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, το θύμα στο ΑΤ Κορίνθου ενώ ο φερόμενος δράστης αναζητείται από τις αρχές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top