Τροχαίο Αθηνών-Κορίνθου: Επιχειρηματίας από την Πάτρα ένας από τους νεκρούς

Σε σοβαρή κατάσταση μία τραυματίας

Σοκάρουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών-Κορίνθου, με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς άνδρες. Ένα από τα θύματα είναι γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας.

Τροχαίο Αθηνών-Κορίνθου: Είδαν φλεγόμενο ταξί, επιβράδυναν και σκοτώθηκαν

Δύο νεκροί είναι ο απολογισμός από το μοιραίο τροχαίο που σημειώθηκε στο 82ο χλμ της Εθνικής Οδού Κορίνθου - Πατρών σήμερα λίγο μετά τις 10.30 το πρωϊ.

'Ενας εκ των δύο νεκρών στο τροχαίο δυστύχημα είναι γνωστός 69χρονος επιχειρηματίας από την Πάτρα, σύμφωνα με το pelop.gr.

Τροχαίο Αθηνών-Κορίνθου

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο 69χρονος Δημήτρης Αλεξίου ήταν γνωστός από την πολυετή ενασχόλησή του με τον χώρο της εστίασης ενώ είχε διατελέσει και αντιδήμαρχος Παραλίας.

Ήταν ο οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο τροχαίο.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το δυστύχημα σημειώθηκε το πρωϊ της Δευτέρας στο 82ο χλμ της Εθνικής Οδού Κορίνθου - Πατρών, όταν ένα ταξί με τρεις επιβαίνοντες τυλίχθηκε στις φλόγες. Ο οδηγός του ταξί έκανε δεξιά και στάθμευσε στη ΛΕΑ, για να κατέβει τόσο ο ίδιος όσο και οι επιβάτες.

Από το σημείο εκείνη την ώρα περνούσε άλλος οδηγός Ι.Χ. ο οποίος τους είδε και μείωσε ταχύτητα για να δει τι συμβαίνει. Όμως ακολουθούσε άλλο όχημα, το οποίο «καρφώθηκε» στο αυτοκίνητο. Και οι δύο οδηγοί σκοτώθηκαν ακαριαία από τη σύγκρουση.

Στο σημείο επικράτησε πανδαιμόνιο και πολύ γρήγορα έσπευσαν 14 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Δυστυχώς ήταν αργά για τους δύο οδηγούς.

Τροχαίο Αθηνών-Κορίνθου

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Γιώργου Βότσκαρη για το Star, μια γυναίκα που τραυματίστηκε στο τροχαίο νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση και κρίνεται απαραίτητη η μεταφορά της σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου θα διασωληνωθεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top