8χρονη έπαιζε κρυφτό, την ξεγέλασε ο γείτονας και ασέλγησε σε βάρος της

Το περιστατικό έγινε στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης

Συνελήφθη 55χρονος άντρας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων μετά από καταγγελία για ασέλγεια σε 8χρονη στην περιοχή της Χαλάστρας Θεσσαλονίκης.

Ο εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη σε βάρος ανήλικου κάτω των 12 ετών και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία και παραμένει κρατούμενος.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 55χρονος προσέγγισε χτες το κοριτσάκι ενώ έπαιζε κρυφτό με τους φίλους του με το πρόσχημα να το βοηθήσει να κρυφτεί στο σπίτι του.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 55χρονος έβαλε το χέρι του στο εσώρουχο του παιδιού.

Η μικρή το είπε στους γονείς, οι οποίοι και έκαναν την καταγγελία στην αστυνομία. Στη συνέχεια κατέθεσε στην ασφάλεια Θεσσαλονίκης, παρουσία ψυχολόγου και εξετάσθηκε από ιατροδικαστή. Δε φέρει βλάβες. 

Ο 55χρονος συνελήφθη το πρωί και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα . Υποστήριξε ότι είναι αθώος και επικαλέστηκε τη μαρτυρία της συζύγου του, ότι εκείνη την ώρα ήταν και εκείνη παρούσα στο σπίτι. 

Ωστόσο, ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη σε βάρος του για γενετήσια πράξη σε ανήλικο κάτω των 12 ετών σε βαθμό κακουργήματος. Ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top