Νοσοκομείο Χαλκίδας: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος εμβολιασμού-«μαϊμού»

Πήγε να εμβολιαστεί για λογαριασμό άλλου

Ποιοι μπορούν να κάνουν το επικαιροποιημένο εμβόλιο για τον κορωνοϊό - Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Περιστατικό εξαπάτησης και απόπειρας... εμβολιασμού «μαϊμού» εξετάζει η Ασφάλεια Χαλκίδας. Το συμβάν διαδραματίστηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Κορωνοϊός: Ξεκινούν οι εμβολιασμοί με τα επικαιροποιημένα εμβόλια

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όταν ένας άνδρας πήγε να κάνει εμβόλιο κατά του κορωνοϊού για λογαριασμό άλλου.

Σύμφωνα με το egnomi.gr, το ραντεβού ήταν προγραμματισμένο με τα στοιχεία του ατόμου που υποτίθεται ότι θα εμβολιαζόταν. Αντ΄ αυτού, όμως, εμφανίστηκε ο εν λόγω άνδρας, συνοδευόμενος από μια γυναίκα και προσπάθησε να εμβολιαστεί προκειμένου να εξασφαλίσει βεβαίωση εμβολιασμού στο όνομα του τρίτου προσώπου.

Πλεύρης: Δωρεάν γιατρός για τον κάθε πολίτη με τον Προσωπικό Γιατρό

Αμέσως κλήθηκε στο νοσοκομείο η Αστυνομία. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τόσο τον άνδρα που προσπάθησε να εμβολιαστεί όσο και τη γυναίκα που τον συνόδευε.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία και οι συλληφθέντες κατηγορούνται για απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Στην ίδια δικογραφία συμπεριλαμβάνονται δύο ακόμη πρόσωπα: Ο άνδρας στου οποίου το όνομα επρόκειτο να γίνει ο  εμβολιασμός και ένας άλλος, ο οποίος φέρεται να συνεργάστηκε με τη συλληφθείσα και να της παρέδωσε προσωπικά στοιχεία του ατόμου που δήθεν θα εμβολιαζόταν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top