Δολοφονία 48χρονου στη Ρόδο: προφυλακίζονται πατέρας και γιος  

Ένταση στα δικαστήρια από συγγενείς που ζητούσαν δικαιοσύνη

Στις φυλακές θα οδηγηθούν ο πατέρας και ο γιος του που κατηγορούνται για τη δολοφονία  του  46χρονου εργολάβου στις  28 Αυγούστου καθώς αποφασίσθηκε η προφυλάκισή τους, μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια Ρόδου, στην οποία οδηγήθηκαν  σήμερα. Έξω από το δικαστικό μέγαρο δημιουργήθηκε ένταση από τους συγγενείς και φίλους του θύματος που ζητούν δικαιοσύνη για τον άδικο χαμό του.  

Πατέρας και γιος ξεκίνησαν να απολογούνται λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι . Κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση σκότωσαν τον άτυχο 46χρονο στο ξενοδοχείου του πατέρα στις 28 Αυγούστου χτυπώντας τον δυο φορές στο κεφάλι.Το θύμα ψυχορραγούσε καθώς ο θάνατός του δεν ήταν ακαριαίος.Τον δολοφόνησαν  και στη συνέχεια τον μετέφεραν στο χωριό Ψίνθος .
Σύμφωνα με τις καταθέσεις ο πατέρας και γνωστός ξενοδόχος στη Ρόδο αρνιόντουσαν ότι το βράδυ της 28ης Αυγούστου συνάντησε τον εργολάβο 

Οι ισχυρισμοί πατέρα και γιου για τη δολοφονία του 46χρονου εργολάβου 

Η δολοφονία έγινε για χρήματα που χρωστούσε ο ξενοδόχος στο θύμα από το 2019 και συγκεκριμένα 100.000 ευρώ. Το μοιραίο βράδυ συναντήθηκαν για άλλη μία φορά .Οι κατηγορούμενοι ισχυρίζονται ότι το θύμα ήταν μεθυσμένο και επιτέθηκε στον 20χρονο γιο και όταν ο πατέρας μπήκε στη μέση «έγινε το κακό», αλλά και ότι ήταν σε νόμιμη άμυνα. 
Η ιατροδικαστική έκθεση όμως δείχνει ότι ο εργολάβος εκτός από τα θανατηφόρα τραύματα στο κεφάλι φέρει μελανιές και στο σώμα του που σημαίνει ότι δέχθηκε και άλλα χτυπήματα 

Ρόδος: «τον ακινητοποίησαν και τον χτύπησαν»

«Θεωρούμε ότι ο ένας τον ακινητοποίησε κρατώντας τον από το σχοινί στο λαιμό  και ο άλλος τον χτυπούσε» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος Μηνάς Τσέρκης.    

Η οικογένεια του θύματος κάνει λόγο για προμελητημένο έγκλημα ενώ μετά τις απολογίες πατέρας και γιος θα περιμένουν την απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα για το αν θα οδηγούν στην φυλακή ή όχι .
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top