Μαρούσι: Ανήλικοι ξυλοκόπησαν και λήστεψαν 12χρονο σε παιδική χαρά

Λήστεψαν γιο πολύ γνωστού επιχειρηματία στην Κηφισιά

«Πονοκέφαλο» για τα παιδιά και τους γονείς αποτελούν πλέον οι συμμορίες ανηλίκων / Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Star

Τον τρόμο έζησε ένα 12χρονο παιδί στο Μαρούσι, όταν άλλοι ανήλικοι του επιτέθηκαν, τον ξυλοκόπησαν και τον λήστεψαν σε παιδική χαρά.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι τρεις 16χρονοι εμφανίστηκαν στην παιδική χαρά νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, προσεγγίζοντας παιδιά μικρότερης ηλικίας, τα οποία υποψιάστηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά και απομακρύνθηκαν από το σημείο. 

Όμως πιο αργά το βράδυ, γύρω στις 10, ένας από τους τρεις 16χρονους προσέγγισε έναν ενήλικα που είχε βγάλει το κατοικίδιό του. Σκοπός του ήταν να του αποσπάσει την προσοχή, ώστε οι άλλοι δύο να καταφέρουν να πλησιάσουν το 12χρονο θύμα τους.

Τελικά, οι ανήλικοι χτύπησαν τον 12χρονο, του άρπαξαν τα χρήματα και στην συνέχεια εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Λήστεψαν γιο γνωστού επιχειρηματία στην Κηφισιά

Θύματα ληστείας από συμμορία ανηλίκων έπεσαν τρεις 14χρονοι το βράδυ της Τρίτης 6 Σεπτεμβρίου, στην περιοχή της Κηφισιάς.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι δράστες πλησίασαν τους ανήλικους, τους ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού και, αφού τους απέσπασαν τα κινητά τηλέφωνά τους και λίγα ευρώ που είχαν πάνω τους, τράπηκαν σε φυγή. Ανάμεσα στα θύματα ήταν και γιος πολύ γνωστού επιχειρηματία.

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top