Πυροβολισμοί πλατεία Βάθη: Βίντεο-ντοκουμέντο Star με τη διαφυγή του δράστη

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του

Πυροβολισμούς είχαμε σήμερα στην πλατεία Βάθη, με δυο τραυματίες. Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Πυροβολισμοί με δύο τραυματίες στην πλατεία Βάθη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Γύγου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star, o δράστης της επίθεσης αφού πυροβόλησε τους δυο άνδρες, αποχώρησε τρέχοντας από το σημείο, όπως φαίνεται και σε βίντεο ντοκουμέντο που έχει εξασφαλίσει το Star και το οποίο καταγράφει καρέ- καρέ τη διαφυγή του.

Ο δράστης είναι κοντοκουρεμένος, φοράει λευκή μπλούζα με στάμπα, μαύρο παντελόνι και έχει στην πλάτη του ένα σακίδιο, ενώ στο δεξί του χέρι κρατάει όπλο.

Μέχρι στιγμής παραμένει άφαντος και οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του. Το επεισόδιο σημειώθηκε στην πλατεία Βάθη, λίγο πριν από τις 3 το μεσημέρι.

Κόλαση φωτιάς Αχαρνών: Συγκλονιστικές εικόνες από τη στιγμή των εκρήξεων

Πριν από τους πυροβολισμούς και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, υπήρξε έντονη λογομαχία μεταξύ τριών ανδρών. Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο ΚΑΤ. 

Ο ένας είναι 27 ετών και φέρει τραύμα από σφαίρα στην πλάτη, ενώ ο δεύτερος ο οποίος είναι πιο σοβαρά τραυματισμένος, φέρει τραύμα στο κεφάλι και το λαιμό.

Δείτε το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top