Λάρισα: Σπαραγμός στην κηδεία της 19χρονης Θάλειας

Άγημα απέδωσε τιμές στη δόκιμο του Πολεμικού Ναυτικού

Σε κλίμα ανείπωτης θλίψης και οδύνης πραγματοποιήθηκε η κηδεία της 19χρονης Θάλειας στη Λάρισα που πέθανε σε εκπαιδευτικό ταξίδι του Πολεμικού Ναυτικού.

κηδεία θάλειας;

Συγκλονισμένοι συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στη ναυτική δόκιμο ενώ το φέρετρό της ήταν τυλιγμένο με την ελληνική σημαία.

Θρήνος στη Λάρισα: Έφτασε με C-130 η σορός της 19χρονης Θάλειας

Η εξόδιος ακολουθία ψάλθηκε στη μία το μεσημέρι από τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Αχιλλίου. Άγημα του ναυτικού απέδωσε τις δέουσες τιμές.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης, ο Διοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων Υποναύαρχος Ιωάννης Πάττας και συμμαθητές της Θάλειας από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων.

Επίσης έδωσαν το παρών ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο βουλευτής Λάρισας της Ν.Δ. Χρήστος Κέλλας και η βουλευτής Λάρισας του ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη.

κηδεία θάλειας

«Δεν υπάρχουν λόγια» είπε φίλη της οικογένειας, με δάκρυα στα μάτια ενώ συγγενής της άτυχης κοπέλας είπε χαρακτηριστικά πως «δεν ξέρουμε αν θα μάθουμε την αλήθεια».

Απαντήσεις ζητούν οι συγγενείς της Θάλειας

Η σορός της κοπέλας είχε φτάσει στον τόπο καταγωγής της, τη Λάρισα, με C-130 από την Ιταλία, νωρίτερα απ’ ότι αρχικά ήταν προγραμματισμένο. Με αυτοκινητοπομπή συνοδεύτηκε ως το πατρικό της σπίτι.

Θάνατος 19χρονης: «Δεν ξέρω από τι πέθανε το παιδί μου», λέει ο πατέρας της

Κηδεία Θάλειας

Το τελευταίο αντίο στη Θάλεια - Φωτογραφία onlarissa.gr

Έχει ολοκληρωθεί πλέον η νεκροψία-νεκροτομή και οι ελληνικές Αρχές θα ενημερωθούν επισήμως με τα μεταφρασμένα έγγραφα που θα φτάσουν εντός των ημερών από την Ιταλία.

κηδεία θάλεια

Φωτογραφία onlarissa.gr
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top