Ρέθυμνο: Η απολογία του 38χρονου για την επίθεση στους Γερμανούς τουρίστες

Ο 38χρονος περιέγραψε στον ανακριτή καρέ καρέ τι έγινε

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο 38χρονος στο Ρέθυμνο, που κατηγορείται για την επίθεση στους Γερμανούς τουρίστες, στο Μυλοπόταμο

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star και τη δημοσιογράφο, Τασούλα Παπανικολάου, ήταν μία  απολογία που κράτησε 6 ώρες. 

Ο 38χρονος περιέγραψε στον ανακριτή καρέ - καρέ τι έγινε από τη στιγμή που τράκαραν με τους Γερμανούς. 

Κρήτη: Προφυλακίστηκε ο 38χρονος για την επίθεση στους Γερμανούς τουρίστες

Ισχυρίζεται ότι του επιτέθηκαν πρώτοι και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο λάθος που εκείνος πιστεύει ότι έκανε: «Έκανα το λάθος να τους πάρω από πίσω με ματωμένο το πρόσωπο από τα χτυπήματα. Τον φίλο μου τον εγκατέλειψα στο χαντάκι στο δρόμο από την ταραχή μου. Τώρα που είμαι ψύχραιμος αν  τους συναντούσα θα τους έδινα το χέρι και για όσα με βαραίνουν θα ζητούσα συγνώμη και θα άφηνα και σε αυτούς αν ήθελαν να αναγνωρίσουν το δικό τους λάθος». 

Σύμφωνα με τους Γερμανούς η επίθεση που ξεκίνησε από ένα τρακάρισμα έγινε πρώτα από τον 38χρονο ενώ θεωρούν ότι η επίθεση σε βάρος τους είχε ρατσιστικά χαρακτηριστικά λόγω του ότι είναι Γερμανοί υπήκοοι και βρίσκονταν σε διακοπές στο Ρέθυμνο. Οι νομικοί του σύμβουλοι μετά το τέλος της απολογίας του δήλωσαν ότι θα καταθέσουν αίτημα αποφυλάκισης σε 10 ημέρες.

Ρέθυμνο: Η απολογία του 38χρονου για την επίθεση στους Γερμανούς τουρίστες
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top