Αλεποχώρι: Ποινική δίωξη στον άνδρα που πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή ασκήθηκε στον ηλικιωμένο που πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο ανήλικους που μπήκαν στην αυλή του, στο Αλεποχώρι.

Ποινική δίωξη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή ασκήθηκε σε βάρος του 70χρονου άνδρα, ο οποίος πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο ανήλικα παιδιά στην αυλή του σπιτιού του στο Αλεποχώρι τα ξημερώματα της Παρασκευής. 

πυροβόλησε ανήλικους στο Αλεποχώρι

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή ασκήθηκε στον ηλικιωμένο που πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο ανήλικους που μπήκαν στην αυλή του, στο Αλεποχώρι / Φωτογραφία Eurokinissi

Αλεποχώρι

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στον ανακριτή.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ηλικιωμένος, μιλώντας στους αστυνομικούς, φέρεται να υποστήριξε ότι γνωρίζει τα παιδιά και στο παρελθόν τον είχαν πειράξει ξανά. 

Αλεποχώρι: Πώς έγινε το αιματηρό περιστατικό με τους πυροβολισμούς

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα στην περιοχή του Αλεποχωρίου, όταν μία παρέα τεσσάρων παιδιών από 14 έως 17 ετών, πήδηξε τον μαντρότοιχο της μονοκατοικίας του. Όταν τους αντιλήφθηκε, άρπαξε την καραμπίνα του και άρχισε να τους πυροβολεί. 

Από τα πυρά του, τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφρά τα δύο από τα τέσσερα παιδιά, τα οποία χρειάστηκε να διακομιστούν σε νοσοκομείο των Αθηνών για νοσηλεία και εξετάσεις.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top