Ερέτρια: 23χρονη πήδηξε από το μπαλκόνι για να γλιτώσει τον βιασμό της

Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Ακόμα μια υπόθεση απόπειρας βιασμού σε βάρος τουρίστριας συγκλονίζει. Αυτή τη φορά, μια 23χρονη πήδηξε από το μπαλκόνι προκειμένου να γλιτώσει από τον επίδοξο βιαστή της.

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για βιασμούς και απόπειρες βιασμού σε βάρος νεαρών τουριστριών που επισκέπτονται τη χώρα μας. 
Τελευταίο θύμα μια 23χρονη κοπέλα από τη Γαλλία που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Χαλκίδας. Το κορίτσι πήδηξε από το μπαλκόνι ξενοδοχείου για να αποφύγει τον βιασμό της, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το eviathema.gr.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η νεαρή διασκέδαζε με φίλους σε εκδήλωση σε ξενοδοχείο της Ερέτριας, όταν ένας ομοεθνής της που εργάζεται ως animateur στο ξενοδοχείο, προσφέρθηκε να τη βοηθήσει, όταν εκείνη ζαλίστηκε μετά από κατανάλωση αλκοόλ.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο νεαρός την οδήγησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε ο ίδιος και αποπειράθηκε να τη βιάσει. Η άτυχη κοπέλα αντιστάθηκε και άρχισε να ουρλιάζει, καλώντας σε βοήθεια.

Εργαζόμενος του ξενοδοχείου άκουσε τις φωνές,έσπασε την πόρτα και μπήκε μέσα. Τότε η 23χρονη κατάφερε να ξεφύγει και πάνω στη σύγχυσή της, έπεσε από το μπαλκόνι του δωματίου.

Αποτέλεσμα της πτώσης ήταν η 23χρονη να τραυματιστεί.Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο animateur συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Χαλκίδας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top