Βόλος: Ιατροδικαστική έρευνα ζήτησαν οι γιατροί για τον θάνατο της 18χρονης

Οι εξετάσεις της ήταν όλες καθαρές

Βίντεο από Mega

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία του Αλμυρού Βόλου από τον θάνατο 18χρονης κοπέλας. Διατάχθηκε ιατροδικαστική έρευνα μετά από αίτημα των γιατρών.

Η 18χρονη είχε μεταφερθεί αρχικά στο Νοσοκομείο Βόλου καθώς είχε εμφανίσει υψηλό πυρετό. Στη συνέχεια έπεσε σε κώμα με αποτέλεσμα να εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ακολούθησαν εντατικές εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί από τι έπασχε η άτυχη κοπέλα. Εξετάστηκε το ενδεχόμενο αιμοτολογικού νοσήματος, το οποίο όμως μετά από εξειδικευμένες εξετάσεις αποκλείστηκε.

Βόλος: 18χρονη ανέβασε πυρετό και κατέρρευσε – Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Σύμφωνα με το magnesianews.gr. η κοπέλα είχε πολυοργανική ανεπάρκεια με σχεδόν όλα τα ζωτικά της όργανα να μην λειτουργούν. Οι γιατροί υποπτεύθηκαν το ενδεχόμενο μηνιγγίτιδας.

Πήραν σχετικό δείγμα για να εξεταστεί για μηνιγγίτιδα, για ιούς, ακόμη και για λευχαιμία, ωστόσο οι εξετάσεις της ήταν όλες καθαρές.

Δυστυχώς, παρά τις πολλές προσπάθειες η 18χρονη κατέληξε την Κυριακή το πρωί και διατάχθηκε ιατροδικαστική έρευνα, μετά από αίτημα των γιατρών, προκειμένου να διερευνηθεί και να βρεθεί το ακριβές αίτιο του θανάτου της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top