Μεσσήνη: Στη φυλακή ο 50χρονος που έριξε καυστικό υγρό στην πρώην του

Δήλωσε μετανιωμένος

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 50χρονος, ο οποίος επιτέθηκε με καυστικό υγρό εναντίον της πρώην συζύγου του στη Μεσσήνη, μετά από σύμφωνη γνώμη ανακριτή κι εισαγγελέα. 

50χρονος Μεσσήνη

Ο 50χρονος που έριξε καυστικό υγρό στην πρώην σύζυγό του

Ο δράστης της επίθεσης οδηγήθηκε ξανά σήμερα το πρωί στο δικαστικό μέγαρο Καλαμάτας για να απολογηθεί, μετά από τις δύο προθεσμίες που είχε λάβει. 

Μεσσήνη: «Να μη συμβεί σε καμία γυναίκα. Θα τα καταφέρω»

Το περασμένο Σάββατο ο 50χρονος είχε ζητήσει κι έλαβε προθεσμία, προκειμένου να εξεταστεί από τον δικηγόρο του η ογκωδέστατη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάτος του και να καθοριστεί η υπερασπιστική γραμμή. 

Μεσσήνη: Δήλωνε μετανιωμένος μετά την επίθεση

Ο 50χρονος επιτέθηκε με υδροχλωρικό οξύ εναντίον της πρώην συζύγου του, όταν εκείνη πήγαινε στη δουλειά της. Της έστησε καρτέρι στα σκοτάδια κι όταν εκείνη πλησίασε της επιτέθηκε με ένα πανί ποτισμένο με το καυστικό υγρό. 

49χρονη Μεσσήνη

Η 49χρονη που δέχθηκε την επίθεση με καυστικό υγρό στη Μεσσήνη

Μεσσήνη: Ο πρώην σύζυγος επισκέφθηκε το θύμα στο νοσοκομείο

Δράστης και θύμα πάλεψαν σκληρά και τότε ο 50χρονος έριξε το υγρό στο πρόσωπο της γυναίκας, προκαλώντας της σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει να χάσει την όραση από το ένα της μάτι. 

Συγκλονίζει η 49χρονη στη Μεσσήνη: Έριξε όλο τον κουβά με το οξύ πάνω μου

Η αστυνομία τον συνέλαβε στο νοσοκομείο, όπου πήγε να δει την πρώην σύζυγό του. Αρχικά ισχυρίστηκε ότι δεν έχει καμία σχέση με την επίθεση, στη συνέχεια όμως ομολόγησε ότι το έκανε γιατί είχαν οικονομικές διαφορές. 

Μεσσήνη: Ο 50χρονος παραμόνευε στο σκοτάδι κι έριξε το καυστικό υγρό

«Θόλωσα. Με είχε φεσώσει, χρωστούσε παντού κι έπαιρνε χρήματα από τον λογαριασμό μου. Είχε κάνει οικονομικά ανοίγματα και δεν μπορούσα να τα πληρώνω εγώ. Το έχω μετανιώσει, δεν έπρεπε να της επιτεθώ», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν. 

Μεσσήνη: «Θόλωσα, με είχε φεσώσει παντού. Έχω μετανιώσει»

Στη συνέχεια ωστόσο φέρεται να παραδέχθηκε πως δεν άντεξε το γεγονός ότι η πρώην σύζυγός του είχε κάνει μια άλλη σχέση και συνέχιζε τη ζωή της. 

Επίθεση με καυστικό υγρό σε Μεσσήνη: «Έμαθα ότι είχε σχέση και δεν άντεξα»

Ο 50χρονος ζήτησε συγγνώμη από την πρώην σύζυγό του, η οποία δεν την δέχθηκε, ενώ δήλωσε πρόθυμος να βοηθήσει στην αποκατάσταση της υγείας της. 

Η 49χρονη συνεχίζει να νοσηλεύεται στην οφθαλμολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, όπου η κατάσταση στο μάτι της παρουσιάζει μικρά σημάδια βελτίωσης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top