Εφετείο: Προφυλακίστηκε ο πρώην παίκτης reality

Θα κρατηθεί στο ψυχιατρικό τμήμα των φυλακών Κορυδαλλού

Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Ο πρώην παίκτης reality που εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ του Εφετείου, οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή. Κρίθηκε προφυλακιστέος και θα οδηγηθεί στο ψυχιατρικό τμήμα των φυλακών Κορυδαλλού. Την επόμενη εβδομάδα θα εξεταστεί και από αρμόδιο ψυχίατρο.

Εφετείο: Και από ερωτικά ραντεβού το 1,5 εκατ. ευρώ του 34χρονου

Ο 34χρονος ισχυρίστηκε στην απολογία του πως το μεγάλο χρηματικό ποσό, ύψους 1,5 εκατ. ευρώ που είχε στην κατοχή του προήλθε από νόμιμα μέσα όπως από αγοραπωλησίες ακινήτων που έκανε η οικογένειά του. Ακόμα ισχυρίστηκε πως είναι χρόνιος χρήστης ναρκωτικών.

εφετείο εφοδος

Το απολογητικό υπόμνημα του 34χρονου

«Είμαι εξαρτημένος χρήστης ναρκωτικών» δήλωσε στο απολογητικό του υπόμνημα που παρέδωσε στον 9ο τακτικό ανακριτή.

«Θα ήθελα να δηλώσω ότι είμαι εξαρτημένος χρήστης ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα πολυτοξικομανής, δίχως να έχω την ικανότητα να αποβάλλω την έξη των ναρκωτικών ουσιών από μόνος μου. Τα τελευταία χρόνια δυστυχώς ο εθισμός μου στις ναρκωτικές ουσίες ήταν τόσο έντονος όπου πραγματικά η παράδοση μου στις αρμόδιες Αρχές και επί της ουσίας η επίκληση μου για βοήθεια ήταν μονόδρομος προκειμένου να σώσω την οικογένεια μου και την ίδια μου τη ζωή. Όλα τα ναρκωτικά που παρέδωσα στις αστυνομικές αρχές τα είχα προμηθευθεί εδώ και αρκετό καιρό» περιέγραψε ο πρώην παίκτης reality.

«Ήδη κατά τη στιγμή παράδοσης μου, βρισκόμουν σε πλήρη σύγχυση υπό την επήρεια  ναρκωτικών ουσιών. Όλες τις ναρκωτικές ουσίες που κατείχα του τις παρέδωσα αμέσως, δίχως κανένα δισταγμό και ζήτησα τη βοήθεια του.»

«Όλα τα στοιχεία της δικογραφίας αποδεικνύουν ότι ουδέποτε υπήρξε στο παρελθόν μέχρι και σήμερα η οιαδήποτε εμπλοκή μου με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και ουδέποτε επέδειξα παραβατική συμπεριφορά».

Ο 34χρονος ζήτησε να γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη καθώς όπως λέει αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Υποστήριξε ότι το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ δεν προέρχεται από διακίνηση ναρκωτικών. 
 

Εφετείο πρώην παίκτης reality: «Ζητάω συγγνώμη, ας με συγχωρέσει ο Θεός»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top