Χαλάνδρι: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι γονείς της 8χρονης

Το κορίτσι πέθανε από θερμοπληξία καθώς εγκλωβίστηκε σε αυτοκίνητο

Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά την απολογία τους οι γονείς του 8χρονου κοριτσιού που πέθανε από θερμοπληξία καθώς εγκλωβίστηκε σε εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο στο Χαλάνδρι.

Οι γονείς της 8χρονης, 27 και 29 ετών κατηγορούνται για αμέλεια και θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

8χρονη θερμοπληξία

Οι γονείς της άτυχης 8χρονης - Φωτογραφία από Eurokinissi

Το κοριτσάκι έπαιζε στην οδό Σαρανταπόρου στο Χαλάνδρι. Κάποια στιγμή πλησίασε ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο, μπήκε μέσα και εγκλωβίστηκε.

Χαλάνδρι: Νεκρό κορίτσι από θερμοπληξία – Εγκλωβίστηκε μέσα σε αυτοκίνητο

Χρειάστηκε μάλιστα να σπάσουν το παράθυρο του οδηγού για να μπορέσουν να το βγάλουν έξω. 

Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του όμως ήταν ήδη αργά. Οι γιατροί στο Νοσοκομείο υποψιάστηκαν από την πρώτη στιγμή ότι ο θάνατος του παιδιού δεν ήταν φυσιολογικός και ειδοποίησαν την αστυνομία.

8χρονη θερμοπληξία: Ήταν για ώρες χωρίς τις αισθήσεις της

 Ο πατέρας της άτυχης 8χρονης υποστήριξε πως έλειπε για δουλειά ενώ η μητέρα, στην κατάθεσή της, ισχυρίστηκε ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει πως έλειπε το παιδί καθώς μαγείρευε.

Αντιλήφθηκε την απουσία της 8χρονης όταν βγήκε να φωνάξει τα εννιά παιδιά της για φαγητό. Έψαξε το κορίτσι σε όλο τον καταυλισμό μέχρι που ένας γείτονας την ενημέρωσε για το τραγικό περιστατικό.

Στους γονείς του κοριτσιού επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα ενώ μόνο η μητέρα θα πρέπει να εμφανίζεται σε αστυνομικό τμήμα δύο φορές τον μήνα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top