Ανώγεια: Δύο συλλήψεις για τον βιασμό μιας 32χρονης

Τι είπε στην αστυνομία ο ένας από τους συλληφθέντες

Βίντεο από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Για βιασμό συνελήφθησαν δύο Έλληνες 33 και 45 ετών, κάτοικοι, μετά από καταγγελία 32χρονης στα Ανώγεια της Κρήτης.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η γυναίκα με τον 54χρονο σύντροφό της και την παρέα τους, κάθισαν μετά από εκδήλωση σε ταβέρνα της περιοχής. 

Κάποια στιγμή εμφανίστηκε και κάθισε στην ίδια παρέα και ο 33χρονος μαζί με τον φίλο του. Η γυναίκα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, λίγη ώρα μετά αισθάνθηκε αδιαθεσία, λόγω του αλκοόλ. 

Ο 33χρονος προσφέρθηκε να την μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας της περιοχής. Όταν την άφησε εκεί, οι γιατροί που την παρέλαβαν διαπίστωσαν κάποια πράγματα που τους έβαλαν σε υποψίες. 

Μεταξύ άλλων, όπως αναφέρεται, η 32χρονη δεν φορούσε εσώρουχο. Οι γιατροί ήταν αυτοί που ενημέρωσαν την αστυνομία, καθώς υπήρχαν ενδείξεις για σεξουαλική πράξη, χωρίς να αποκλείεται και ο βιασμός.

Οι γιατροί επίσης ειδοποίησαν και τον σύντροφο της γυναίκας. 

Ο 33χρονος αναζητήθηκε και συνελήφθη ενώ η 33χρονη από το Κέντρο Υγείας μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, για περαιτέρω εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος φέρεται να έχει παραδεχτεί τη σεξουαλική πράξη, υποστηρίζοντας ότι έγινε με την συναίνεση της κοπέλας. Το απόγευμα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top