Μυστήριο με τον θάνατο του βρέφους στα Γρεβενά - Δεν προέκυψε η αιτία

Δεν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις από τη νεκροψία - Αναμένονται οι ιστολογικές

Όλα όσα είπε ο Μιχάλης Γιαννάκος πρ. της ΠΟΕΔΗΝ στο star.gr

Δεν έχει τέλος το θρίλερ με τον θάνατο του 35 ημερών βρέφους που κατέληξε το πρωί της Τρίτης στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών

Η νεκροψία – νεκροτομή ολοκληρώθηκε από την ιατροδικαστική υπηρεσία Κοζάνης χθες το μεσημέρι, ωστόσο δεν προέκυψαν σαφείς ενδείξεις για τα αίτια θανάτου του μωρού. Πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων τα οποία θα βγουν το επόμενο διάστημα για να ρίξουν φως στο μυστήριο. 

Τραγωδία στα Γρεβενά: Πέθανε βρέφος μόλις 35 ημερών

Παρών στη διαδικασία της νεκροτομής ήταν και ιδιώτης ιατροδικαστής, τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας.

Οι γονείς, που έχουν δύο ακόμα παιδιά, αναζητούν απαντήσεις για τον χαμό του παιδιού τους.

Γρεβενά: Ποιες είναι οι πιθανές αιτίες για τον θάνατο ενός βρέφους;

«Δεν γνωρίζω γιατί το μωράκι μας πέθανε ξαφνικά. Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας. Όταν πήγαμε στο νοσοκομείο είχε υψηλό πυρετό και δεν έπεφτε κάτω από 38. Οι γιατροί προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Περιμένουμε να μάθουμε γιατί έφυγε έτσι το παιδί μας», είπε χθες η μητέρα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, ο οποίος μίλησε στο star.gr, το μωρό εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο την Κυριακή με πυρετό λίγο κάτω από το 39 και μετά από την αγωγή που του έδωσαν οι γιατροί η κλινική του εικόνα ήταν άριστη.

Γρεβενά: Το βρέφος βρέθηκε χωρίς αναπνοή, δίπλα στη μητέρα του που κοιμόταν

Όμως το πρωί της Τρίτης, όταν η νοσηλεύτρια μπήκε στο δωμάτιο βρήκε το μωρό χωρίς αναπνοή και νεκρό. Δίπλα του ήταν η μητέρα του, η οποία πιστεύοντας ότι το μωρό είχε ξεπεράσει τον κίνδυνο, είχε αποκοιμηθεί.

Το βρέφος δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας και δεν είχε αναφερθεί κάποιο ιστορικό στους γιατρούς του νοσοκομείου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top