Πάτρα: Η απάντηση του γιατρού της Τζωρτζίνας μετά τη μήνυση της Πισπιρίγκου

«Εγώ έκανα το καθήκον μου»

Τι απαντά ο γιατρός της Τζωρτζίνας, Ανδρέας Ηλιάδης για τη μήνυση που υπέβαλαν η Ρούλα Πισπιρίγκου και η οικογένειά της / Βίντεο Ant1

Τη δική του απάντηση στη μήνυση της Ρούλας Πισπιρίγκου και μελών της οικογένειάς της σε βάρος του έδωσε ο γιατρός της Τζωρτζίνας, Ανδρέας Ηλιάδης. «Εγώ έκανα το καθήκον μου», λέει.

Πάτρα: Μήνυση στον γιατρό της Τζωρτζίνας από την οικογένεια της Πισπιρίγκου

Μήνυση σε βάρος του διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, Ανδρέα Ηλιάδη κατέθεσαν η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου. Λίγες ώρες αργότερα, ο γιατρός του παιδιού έδωσε τη δική του απάντηση στις δύο αδελφές:

«Εγώ έκανα το καθήκον μου. Στάθηκα με όλη μου την δύναμη δίπλα στην Τζωρτζίνα και την κράτησα στην ζωή μαζί με την ομάδα μου, όταν το παιδί πολεμούσε διασωληνωμένο για τη ζωή του, έναν ολόκληρο μήνα στην ΜΕΘ Παίδων», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ηλιάδης στον Ant1.

ο γιατρός της Τζωρτζίνας, Ανδρέας Ηλιάδης

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η μήνυση φέρεται να κατατέθηκε μετά τις δηλώσεις του γιατρού, ο οποίος ανέφερε ότι η οικογένεια του παιδιού δεν επισκεπτόταν την Τζωρτζίνα το διάστημα κατά το οποίο νοσηλευόταν στην Εντατική.

Από την άλλη, η Ρούλα και η Δήμητρα Πισπιρίγκου, καθώς και ο πατριός και ο θείος τους που κατέθεσαν από κοινού τη μήνυση ισχυρίζονται πως πήγαιναν στο νοσοκομείο να δουν το παιδί, όμως ο ίδιος ο γιατρός τους έδιωχνε, όπως ισχυρίζονται, από τους χώρους της Εντατικής λόγω κορωνοϊού.

Σημειώνεται ότι και ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα, ο Μάνος Δασκαλάκης, είχε καταθέσει μήνυση κατά του Ανδρέα Ηλιάδη και άλλων δύο προσώπων.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top