Πάτρα: Μήνυση στον γιατρό της Τζωρτζίνας από την οικογένεια της Πισπιρίγκου

Είχε προηγηθεί η μήνυση του Μάνου Δασκαλάκη

Μήνυση σε βάρος του διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, Ανδρέα Ηλιάδη κατέθεσαν σήμερα η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Συγκεκριμένα κατά του κ. Ηλιάδη στρέφονται νομικά η αδελφή της 33χρονης, Δήμητρα, η μητέρα της Ελένη, ο πατριός της Ρούλας Πισπιρίγκου καθώς και ο θείος της.

Μάνος Δασκαλάκης: Η αντίδρασή του μετά τη νέα δίωξη στην Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με το pelop.gr οι δύο γυναίκες κατέθεσαν τη μήνυση με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Ηλιάδη πως η οικογένεια της Τζωρτζίνας δεν επισκεπτόταν το κορίτσι όταν αυτό νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η μήνυση του Μάνου Δασκαλάκη κατά του κ. Ηλιάδη

Είχε προηγηθεί η μήνυση που κατέθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης κατά του Ανδρέα Ηλιάδη και άλλων δύο προσώπων.

Σύμφωνα με τον Alpha, ο κ. Δασκαλάκης υπέβαλε μηνύσεις κατά προσώπων τηλεοπτικών ή διαδικτυακών εκπομπών για δημόσια εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Μήνυση κατέθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης κατά του γιατρού της Τζωρτζίνας

Η ανακοίνωση των δικηγόρων του Μάνου Δασκαλάκη αναφέρει πως τα πρόσωπα αυτά θα λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης και ανάλογη αντιμετώπιση θα έχουν και άλλοι που ήδη έχουν προβεί σε ανάλογες δηλώσεις.

Μάνος Δασκαλάκης

 Ο Μάνος Δασκαλάκης είχε καταθέσει και αυτός μήνυση εναντίον του κ. Ηλιάδη

Ποινική δίωξη στη Ρούλα Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία και για Μαλένα - Ίριδα

Παράλληλα ασκήθηκε πρόσφατα ποινική δίωξη σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατα συρροή για τους θανάτους και των άλλων δυο παιδιών της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βασικό στοιχείο στο οποίο στηρίχθηκε η δίωξη είναι η ιατροδικαστική έκθεση των Καρακούκη-Καλόγρια, στην οποία διαπιστώνεται ασφυκτικός θάνατος των δύο παιδιών.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ποινική δίωξη για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Μαλένα - Ίριδα

Η Μαλένα και η Ίριδα


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top