Σκιάθος: «Η 12χρονη κόρη μου τον έχει ερωτευτεί»

Σοκάρει με την κατάθεσή της η σύντροφος του υποπυραγού

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε χθες ο 39χρονος υποπυραγός που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία στη Σκιάθο. Του ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. Ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.

Σκιάθος:Συνελήφθη για παιδική πορνογραφία ο υποδιοικητής ΠΣ του αεροδρομίου

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο κατηγορούμενος δεν άρθρωσε λέξη. Παρέμεινε σιωπηλός τόσο στον ανακριτή όσο και τον εισαγγελέα του Βόλου. Δε δήλωσε ούτε αθώος ούτε ένοχος. 

Στο δικαστήριο εμφανίστηκε με χειμωνιάτικη ζακέτα με κουκούλα, καπέλο και γυαλιά, ενώ φορούσε και μάσκα, καθώς δεν ήθελε κανείς να τον αναγνωρίσει. Συνοδευόταν από τη δικηγόρο του, ενώ δεν ήταν εκεί κανένας συγγενής του.

Η συνήγορός του από τη Θεσσαλονίκη ζήτησε μόνο τη δικογραφία και προθεσμία για να απολογηθεί ο πελάτης της. 

Ο κατηγορούμενος, που υπηρετούσε στο αεροδρόμιο της Σκιάθου, τέθηκε σε διαθεσιμότητα για παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Σκιάθος: Η σοκαριστική κατάθεση της συντρόφου του υποπυραγού 

Η σύντροφός του, 32 ετών φέρεται να δήλωσε πως χειραγωγούσε τα παιδιά της και πως η 12χρονη κόρη της τον έχει ερωτευτεί.

Η 32χρονη έκανε καταγγελία στην αστυνομία για τον 39χρονο υποπυραγό και αυτό οδήγησε στη σύλληψή του. Οι δυο τους διατηρούσαν δεσμό λίγων μηνών ενώ η 32χρονη είναι μητέρα δύο κοριτσιών, ηλικίας 10 και 12 χρονών.

Η μητέρα προέβη στην καταγγελία καθώς εντόπισε φωτογραφίες στο κινητό του αξιωματικού της Πυροσβεστικής της μικρότερης κόρης της ενώ αυτή κοιμόταν. Στο κινητό του βρέθηκαν και αποθηκευμένες φωτογραφίες από το instagram που απεικονίζουν κορίτσια αλλά και νέες γυναίκες.

Επιπλέον η νεαρή μητέρα ανέφερε πως η 10χρονη της είχε πει ότι ο υποπυραγός, είχε κοιμηθεί μαζί της αγκαλιά στο ίδιο κρεβάτι.

Στο κινητό του 39χρονου βρέθηκαν φωτογραφίες από επώνυμες γυναίκες καθώς και φωτογραφίες με ανήλικα κορίτσια. Ένα από αυτά ήταν μόλις 8 ετών.

Λέσβος: Αυτός είναι ο αστυνομικός που κατηγορείται για τον βιασμό 14χρονης

Οι δύο κόρες της 32χρονης θα εξεταστούν από ψυχολόγο ενώ οι έρευνες εστιάζονται στο κινητό και τον υπολογιστή του 39χρονου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top