Λέσβος: Ανοίγουν τα στόματα για τον αστυνομικό που κατηγορείται για βιασμό

Καταγγελίες ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά κι άλλες γυναίκες

Οι γονείς της 14χρονης μίλησαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και αποκάλυψαν ότι το παιδί βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Ανοίγουν σιγά σιγά τα κλειστά στόματα στη Λέσβο για τη δράση του 53χρονου αστυνομικού – προπονητή βόλεϊ, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε μια 14χρονη αθλήτριά του. 

Σύμφωνα με το stonisi.gr ήδη κάποιοι έχουν αρχίσει να μιλούν για σεξουαλικές παρενοχλήσεις γυναικών μέσω τηλεφώνου υπηρεσίας της αστυνομίας που είχε σχέσεις με το κοινό. 

Λέσβος αστυνομικός: «Την εκβίαζε, τον εμπιστευόμασταν με κλειστά μάτια»

Επίσης ο 53χρονος φέρεται να έστελνε συνεχή μηνύματα με αισχρό περιεχόμενο σε άλλες γυναίκες, ακόμα και σε αθλήτριες που προπονούσε πριν λίγα χρόνια. 

Τα στόματα έχουν αρχίσει να ανοίγουν και για άλλες παρενοχλήσεις γυναικών από τον αστυνομικό

Ωστόσο, μέχρι τώρα κανείς δεν είχε μιλήσει, αφού υπήρχαν φωνές που απέτρεπαν τα θύματα από το να αποκαλύψουν την αλήθεια. «Πού πας να μπλέξεις;», «Άσ’ τα, παράτα τα» ήταν οι συμβουλές κάποιων προς τα θύματα, με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να συνεχίζει ανενόχλητος τη δράση του. 

Βιασμός Λέσβος: Φρίκη από τις αποκαλύψεις για τον αστυνομικό

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει το κινητό του τηλέφωνο και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές του, αλλά και το σύνολο των συνομιλιών που είχε σε διάφορες εφαρμογές, όπως Viber, What’sApp και Messenger. 

Ήδη μια συναθλήτρια της 14χρονης επιβεβαίωσε ότι ο 53χρονος την είχε χαϊδέψει στον μηρό και αναζητείται αν έχει κάνει κάτι παρόμοιο και σε άλλα κορίτσια, ή άλλες γυναίκες. 

Λέσβος αστυνομικός: Τι αναφέρει η δικογραφία

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 53χρονος φέρεται να ζητούσε επανειλημμένα από το 14χρονο κορίτσι να προβεί σε στοματικό έρωτα. Η τελευταία φορά μάλιστα ήταν οχτώ μέρες πριν από τη σύλληψή του στις 21 Ιουλίου. 

Αυτός είναι ο αστυνομικός που συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση

«Πριν από περίπου 20 μέρες ο 53χρονος οδήγησε τη 14χρονη σε απομονωμένη και σκοτεινή τοποθεσία, της ζήτησε να κατέβει από το αυτοκίνητο και με απότομη κίνηση, την έστρεψε με τρόπο ώστε η τελευταία να έχει στην πλάτη της προς αυτόν. Στη συνέχεια, της κατέβασε το σορτσάκι και το εσώρουχο και τοποθέτησε το γεννητικό του όργανο, χωρίς προφυλακτικό, στον κόλπο της, ενώ παράλληλα επιχείρησε ανεπιτυχώς παρά φύσιν διείσδυση», αναφέρει η δικογραφία.

Συνελήφθη αστυνομικός για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

Το κορίτσι, που δεν είχε προηγούμενη σεξουαλική εμπειρία, του ζητούσε να σταματήσει. Εκείνος όμως την κράτησε ακινητοποιημένη και μετά από δέκα λεπτά εκσπερμάτισε στο χώμα. Η ανήλικη διέκρινε ίχνη αίματος στο εσώρουχό της, το οποίο πέταξε στα σκουπίδια όταν γύρισε στο σπίτι.

Στη συνέχεια, φέρεται να της έδωσε ένα ψεύτικο προφίλ του στο Facebook μέσω του οποίου της έστελνε καθημερινά μηνύματα με σεξουαλικό περιεχόμενο, ενώ την πίεζε να του αποστείλει βίντεο και γυμνές της φωτογραφίες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top