Λέσβος αστυνομικός: «Την εκβίαζε, τον εμπιστευόμασταν με κλειστά μάτια»

Τι λέει η μητέρα της 14χρονης – Έρευνες για τυχόν άλλα θύματα

Οι γονείς της 14χρονης μίλησαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και αποκάλυψαν ότι το παιδί βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Έρευνες για τυχόν άλλα θύματα του 53χρονου αστυνομικού και προπονητή βόλεϊ, που κατηγορείται ότι βίασε ένα 14χρονο κορίτσι, αναζητούν οι αστυνομικοί στη Λέσβο

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο μικροσκόπιο των ερευνών έχουν μπει το κινητό τηλέφωνο και οι υπολογιστές του αστυνομικού, όπως επίσης και το σύνολο των συνομιλιών του σε εφαρμογές που χρησιμοποιούσε, όπως το Viber, το WhatsApp και το Messenger, το οποιο χρησιμοποιούσε με τουλάχιστον δύο διαφορετικά ψευδώνυμα. 

Αυτός είναι ο αστυνομικός που συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση

Ο 53χρονος, ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα, εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη που του έδειχναν οι γονείς των αθλητριών που προπονούσε, οι οποίοι του επέτρεπαν να επιστρέφει τα κορίτσια στα σπίτια τους με το αυτοκίνητό του μετά την προπόνηση.

Λέσβος: «Τον εμπιστευόμασταν με κλειστά μάτια»

Δύσκολες ώρες ζει η οικογένεια της 14χρονης μετά από την αποκάλυψη του εφιάλτη που βίωνε τουλάχιστον από τον περασμένο Ιανουάριο. 

αστυνομικός Λέσβος

Οι γονείς των κοριτσιών που προπονούσε ο 53χρονος αστυνομικός του είχαν δείξει τυφλή εμπιστοσύνη

Η μητέρα της, η οποία ανακάλυψε την τρομερή αλήθεια, διαβάζοντας ένα μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο του παιδιού της, ζητά τώρα την παραδειγματική τιμωρία του 53χρονου. 

Βιασμός Λέσβος: Φρίκη από τις αποκαλύψεις για τον αστυνομικό

«Να τιμωρηθεί, να μην υπάρχουν άλλα κορίτσια όπως το δικό μου παιδί. Εγώ συγχαίρω την κόρη μου που βρήκε τη δύναμη και εμάς ως γονείς και αυτός ο άνθρωπος θέλω να τιμωρηθεί όσο δεν πάει. Όχι μόνο εκείνος οποιοσδήποτε ακουμπάει άλλων παιδιά γιατί είναι άρρωστοι άνθρωποι», είπε στον Alpha.

«Τον εμπιστευτήκαμε με κλειστά μάτια και λόγω της ιδιότητας του, της δουλειάς του. Τον είχαμε εμπιστευτεί, αλλά δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι κανέναν τελικά», συνέχισε, προσθέτοντας ότι ο αστυνομικός πήγαινε όλα τα παιδιά σπίτι τους και την κόρη της την άφηνε τελευταία.

Λέσβος αστυνομικός

Η μητέρα της 14χρονης, την οποία κατηγορείται ότι βίασε ο 53χρονος, ζητά την τιμωρία του

«Υπήρχε ένας φόβος στη μικρή, ο οποίος ευτυχώς επειδή είμαι πάρα πολύ κοντά και με τα δύο μου τα παιδιά το κατάλαβα αμέσως και κοίταξα το κινητό της. Δυστυχώς δεν πρόλαβα γιατί ο “κύριος” ήταν πολύ έξυπνος λόγω της ιδιότητας του», τόνισε η μητέρα της 14χρονης και αποκάλυψε πως ο 53χρονος εκβίαζε το παιδί για να μη μιλήσει. 

Συνελήφθη αστυνομικός για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

«Την εκβίαζε. Δεν μου είπε με ποιο τρόπο. Την εκβίαζε. Βρήκανε πάρα πολλά πράγματα μέσα σε ένα δωμάτιο του σπιτιού του, όπως και στο κινητό του με ηλικίες 12 έως 15 χρόνων. Θέλω να πληρώσει για όλα. Η κόρη μους μετά τα όσα έχουν συμβεί δεν είναι καλά ψυχολογικά», κατέληξε.

Λέσβος αστυνομικός: Πώς παγίδεψε και βίασε τη 14χρονη

Τα όσα αποκαλύπτονται στη δικογραφία για τη δράση του αστυνομικού είναι σοκαριστικά. 

Ο 53χρονος φέρεται να ζητούσε επανειλημμένα στο παιδί να προβεί σε στοματικό έρωτα. Η τελευταία φορά μάλιστα ήταν οχτώ μέρες πριν από τη σύλληψή του στις 21 Ιουλίου. 

βιασμός Λέσβος

Η δικογραφία περιλαμβάνει σοκαριστικές λεπτομέρειες για το πώς ο αστυνομικός παγίδεψε και βίασε τη 14χρονη

«Πριν από περίπου 20 μέρες ο 53χρονος οδήγησε τη 14χρονη σε απομονωμένη και σκοτεινή τοποθεσία, της ζήτησε να κατέβει από το αυτοκίνητο και με απότομη κίνηση, την έστρεψε με τρόπο ώστε η τελευταία να έχει στην πλάτη της προς αυτόν. Στη συνέχεια, της κατέβασε το σορτσάκι και το εσώρουχο και τοποθέτησε το γεννητικό του όργανο, χωρίς προφυλακτικό, στον κόλπο της, ενώ παράλληλα επιχείρησε ανεπιτυχώς παρά φύσιν διείσδυση», αναφέρει η δικογραφία.

Το κορίτσι, που δεν είχε προηγούμενη σεξουαλική εμπειρία, του ζητούσε να σταματήσει. Εκείνος όμως την κράτησε ακινητοποιημένη και μετά από δέκα λεπτά εκσπερμάτισε στο χώμα. Η ανήλικη διέκρινε ίχνη αίματος στο εσώρουχό της, το οποίο πέταξε στα σκουπίδια όταν γύρισε στο σπίτι.

Στη συνέχεια, φέρεται να της έδωσε ένα ψεύτικο προφίλ του στο Facebook μέσω του οποίου της έστελνε καθημερινά μηνύματα με σεξουαλικό περιεχόμενο, ενώ την πίεζε να του αποστείλει βίντεο και γυμνές της φωτογραφίες.

Η ανήλικη είπε στη ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ ότι ήταν πολύ εκδηλωτικός και με άλλα κορίτσια και πως είχε αγγίξει στο μηρό και μια άλλη κοπέλα, συναθλήτριά της, η οποία το επιβεβαίωσε. 

Η οικογένεια ζήτησε την ιατροδικαστική εξέταση της 14χρονης σήμερα κοπέλας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top