Βίντεο ντοκουμέντο από το σοκαριστικό τροχαίο στο Μαρούσι

Οι εικόνες κόβουν την ανάσα

Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star - Ρεπορτάζ Βαγγέλης Γκούμας

Τρεις τραυματίες ήταν ο απολογισμός της σφοδρής μετωπικής σύγκρουσης αυτοκινήτου με προστατευτικές μπάρες στη λεωφόρο Κηφισίας, στο Μαρούσι. Το Star εξασφάλισε βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύγκρουσης το οποίο κόβει την ανάσα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Γκούμα στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star το βίντεο κατέγραψε κάμερα ασφαλείας πολυκαταστήματος καλλυντικών.

Σοβαρό τροχαίο με τρεις τραυματίες στη λεωφόρο Κηφισίας

Ο οδηγός πέρασε πάνω από το προστατευτικό διάζωμα με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να καρφωθεί πάνω του. Το αυτοκίνητο δίπλωσε στα δύο και κομμάτια του πετάχτηκαν σε μεγάλη απόσταση.

Ένας άλλος οδηγός προσέγγισε το σημείο και είδε μία κοπέλα να βγαίνει ενδεχομένως από το πίσω κάθισμα του διαλυμένου πλέον αυτοκινήτου. Την οδήγησε στην άκρη του δρόμου προκειμένου να καθίσει. 

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν τρία άτομα ενώ στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους υπόλοιπους επιβάτες ώστε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Χανιά: Τροχαίο με έναν νεκρό – Φορτηγό κόπηκε στα δύο

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από λίγες ημέρες πάλι στο ίδιο σημείο έγινε μία παρόμοια σύγκρουση. Οι επιβάτες του αυτοκινήτου, ένας πατέρας με το παιδί του κατάφεραν να διαφύγουν σώοι. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top