Κατερίνα Στεφανίδη: «Το σπίτι το έσωσε ο μπαμπάς μου»

Η αφοπλιστική απάντηση της ολυμπιονίκη σε χρήστη στο twitter

Στιγμές αγωνίας πέρασε η οικογένεια της πρωταθλήτριας του στίβου Κατερίνας Στεφανίδη από τη φωτιά στην Παλλήνη. Το πατρικό της σπίτι απειλήθηκε από τις φλόγες και, όπως δήλωσε η μητέρα της, Ζωή Βαρελή, σώθηκε χάρη στις προσπάθειες του συζύγου της και πατέρα της πρωταθλήτριας, Γιώργο.

Φωτιά Πεντέλη: Καίγεται το σπίτι της Κατερίνας Στεφανίδη στην Παλλήνη

Η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία αυτή την περίοδο βρίσκεται στις ΗΠΑ - αγωνίστηκε με επιτυχία  στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου του Όρεγκον- δεν έχει σταματήσει λεπτό να επικοινωνεί με τους γονείς της.

Η ολυμπιονίκης με ανάρτησή της στο twitter αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε η οικογένεια της και «έβγαλε το καπέλο» στον πατέρα της.

«Πήγα για ύπνο αφού μίλησα με τους γονείς μου και μου είπαν ότι η φωτιά ήταν μακριά. Ξύπνησα με εκατοντάδες κλήσεις και μηνύματα. Το σπίτι το έσωσε ο μπαμπάς μου. Εύχομαι ο εφιάλτης αυτός να τελειώσει σύντομα για όλους τους συνανθρώπους μας που είδαν τις περιουσίες τους να καίγονται», έγραψε η Κατερίνα.

Ελένη Γερασιμίδου: «Το σπίτι μας κάηκε και ήταν η μόνη μας κατοικία»

Ωστόσο ένας ακόλουθος στο twitter έσπευσε να την ειρωνευτεί:

«Ναι..ο Μπαμπάς σου με Νεροπίστολο το Έσωσε..Δεν Ντρέπεσαι λίγο..αντί να πείτε Ευχαριστώ σε όλους όσους έτρεξαν να βοηθήσουν λέτε «Όλη η Οικογένεια» Αηδίες πίσω από την Κομματική Ταυτότητα..Όμως τι να περιμένεις από Ζαίους…».

Με την απάντηση της Κατερίνας να είναι άμεση: 

«Σε συγχωρώ, γιατί είναι λογικό να πιστεύεις ότι υπάρχουν παντού πυροσβέστες, αφού έτσι σου λένε τα κανάλια. Αλλά, ναι, ο μπαμπάς και οι γείτονες με κλαδιά έσωσαν τα σπίτια. Ό, τι βλέπεις στην τηλεόραση δεν είναι αλήθεια».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top