Ελένη Γερασιμίδου: «Το σπίτι μας κάηκε και ήταν η μόνη μας κατοικία»

Η περιγραφή της ηθοποιού για τη φωτιά στην Πεντέλη

Δείτε όσα είπε η Ελένη Γερασιμίδου στην εκπομπή Σήμερα

Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Σήμερα, με αφορμή τις μεγάλες ζημιές που υπέστη το σπίτι της από τα πύρινα μέτωπα που ξέσπασαν τα τελευταία 24ωρα σε Πεντέλη, Παλλήνη και τις γύρω περιοχές.

Κάηκε το σπίτι της Ελένης Γερασιμίδου στην Παλλήνη - «Οι κόποι μιας ζωής»

Η ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά ότι: «Μπορούν να διορθωθούν ορισμένες ζημιές, αλλά όχι αυτά που χάθηκαν. Αυτά τελείωσαν. Το σπίτι θα γίνει πιο μικρό, δεν πειράζει, έχουμε ζήσει και σε χειρότερα, αλλά απαιτεί χρήμα και χρόνο.

Δυστυχώς, αυτά που έμειναν, αυτή τη στιγμή, δεν είναι κατοικήσιμα διότι δεν υπάρχει ούτε νερό ούτε ρεύμα. Ήταν η μόνιμη μας κατοικία εδώ και πάρα πολλά χρόνια και την κάναμε με τους κόπους μιας ζωής».

Το σπίτι της Ελένης Γερασιμίδου κάηκε από τη φωτιά στην Παλλήνη

Το σπίτι της Ελένης Γερασιμίδου κάηκε από τη φωτιά στην Παλλήνη

«Το καταλάβαμε κατά τις τέσσερις το πρωί, αλλά δε φανταζόμασταν την εξέλιξη. Επειδή μας έχει συμβεί πάρα πολλές φορές εκεί στη γειτονιά μας, έχουμε δηλαδή κινδυνεύσει πολλές φορές να καούμε, αλλά πρώτη φορά καήκαμε! Στις τέσσερις το πρωί φύγαμε γιατί ήταν αφόρητος ο καπνός. Δε βλέπαμε για να φύγουμε», πρόσθεσε. 

Γρηγόρης Πετράκος: Όσα έγραψε μετά τις καταστροφές στο σπίτι του στο Ντράφι

«Δεν ήρθε κανένα μήνυμα από το 112, τίποτα... Φύγαμε και βγήκαμε στον δρόμο, στη Μαραθώνος μαζί με άλλο κόσμο, που έφυγε από τα σπίτια του», συμπλήρωσε η Ελένη Γερασιμίδου στην ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Η Ελένη Γερασιμίδου με την κόρη της Αγγελική Ξένου και τον σύζυγό της, Αντώνη Ξένο

Η Ελένη Γερασιμίδου με την κόρη της Αγγελική Ξένου και τον σύζυγό της, Αντώνη Ξένο /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top